Forsinkelse på planlagte tømninger

I øjeblikket er der forsinkelse på cirka 3 uger på vores planlagte tømninger på bundfældningstanke. Årsagen er, at vi med den nye tømningsordning skal håndtere endnu flere tømninger. Vi arbejder på sagen, og nye slamsugere er bestilt, men du kan opleve, at du først får tømt din tank senere end …

Fjernvarme i Asnæs

Her kan du læse om fjernvarmeprojektet i Asnæs.

Projekt Asnæs

Nu begynder Odsherred Forsyning etableringen af fjernvarme i Asnæs.

Vores samarbejdspartnere på projektet er entreprenørvirksomhederne Per Aarsleff A/S og Wicotec Kirkebjerg A/S. Dem kan du allerede nu møde rundt omkring i Fårevejle.

Vi etablerer et helt nyt fjernvarmenet i Asnæs. Etableringen af fjernvarme sker i flere etaper, og der bliver arbejdet flere steder på samme tid. Vi begynder i kvarteret omkring Hyldevænget, Stærgårdsvangen og Stærgårdsparken i april-maj 2023.

Efterhånden som arbejdet i byen skrider frem, får berørte beboere og ejendomme information om anlægsarbejdet nær dem, og forsyningen inviterer også løbende til infomøder for de forskellige områder i Asnæs.

Gravearbejdet i Asnæs by begynder maj 2023.

Du kan læse mere om projektet i vores brochure.

Fjernvarmerør

Asnæs Varmeværk

Fjernvarmen til Asnæs kommer fra et varmeværk, der bliver opført på en grund i området bag NKT.

Varmeværket kommer til at bestå af en stor luft til vand-varme-pumpe, som dækker det grundlæggende varmebehov. Der bliver herudover etableret en elkedel, der skal fungere som backup samt supplere varmeproduktionen ved spidsbelastning.

Der bliver også opført en akkumuleringstank, som gør det muligt at lagre varmen fra de forskellige produktionsanlæg i flere dage. Tanken sikrer, at vi kan producere varme på tidspunkter, hvor elprisen er gunstig, og dermed udnytter fjernvarmesystemet de svingende elpriser.

Præsentationer fra vores infomøder

Vi har holdt infomøde om fjernvarme for beboere på Stærgårdsvangen, Stærgårdsparken og Hyldevænget onsdag den 8. februar kl. 17.00-18.00 i Asnæs Forsamlingshus.

Her finder du præsentationen fra infomødet:

Fjervarmeinfomøde_Hørve_16.03.2022

Scroll to Top
Cookie Consent with Real Cookie Banner