Mulighed for luft i vandrørene på Getsøvej, dele af Nyledsbakken, Thorshøjvej og Gartnervænget i Nykøbing

Vi har tidligere på ugen haft vandbrud, og lukket for vandet på Getsøvej, Thorshøjvej, Gartnervænget og Nyledsbakken 28-40 i nogle timer.  Når vi åbner for vandet igen, kan der være luft i vandrørene, hvilket betyder, at vandet kan se anderledes ud end normalt.  Rent og klart drikkevand Det hænder, at …

Forsinkelse på planlagte tømninger

I øjeblikket er der forsinkelse på op til cirka 6 uger på vores planlagte tømninger på bundfældningstanke. Årsagen er, at vi med den nye tømningsordning skal håndtere endnu flere tømninger. Vi arbejder på sagen, og nye slamsugere er bestilt, men du kan opleve, at du først får tømt din tank …

Fjernvarme i din by

Odsherred Forsyning tilbyder, etablerer og drifter en kollektiv varmeforsyning. Derfor vil forsyningen gerne tilbyde fjernvarme til endnu flere beboere i Odsherred.

Om nye og kommende fjernvarmeprojekter i Odsherred

Odsherred Forsyning tilbyder, etablerer og drifter en kollektiv varmeforsyning. Derfor vil Forsyningen gerne tilbyde fjernvarme til endnu flere beboere i Odsherred.

Fjernvarme i din by
I de kommende år udvider vi fjernvarmeområdet. De foreløbige planer er, at vi arbejder på at tilbyde fjernvarme i disse områder:

Rørvig – i efteråret 2022
Stårup – i efteråret 2022

Asnæs – 2023-2025
Fårevejle St. – 2022-2024
Fårevejle Kirkeby – 2023-2024
Hørve – 2023-2024
Vallekilde – 2023-2024

Vi er i gang med sagsbehandlingen i samarbejde med de relevante myndigheder, og udrulningen af fjernvarme i de forskellige områder sker i etaper.  Her på siden kan du læse om og følge med i de forskellige fjernvarmeprojekter og deres udvikling.

Tilslutning til fjernvarme er frivilligt

Tvungen tilslutningspligt har ikke været muligt siden 1. januar 2019. 
Du kan læse mere om reglerne på Konkurrence- og forbrugerstyrelsens hjemmeside:

Her tilbyder vi fjernvarme

Odsherred Forsyning tilbyder og leverer fjernvarme i Rørvig, Højby, Nr. Asmindrup, Vig, Egebjerg, Grevinge og Herrestrup.

Lokale varmeværker
Det er lokale varmeværker i Højby, Vig, Egebjerg og Grevinge, der producerer fjernvarmen. Ude på værkerne bliver fjernvarmevandet opvarmet på flere måder.
Her er der både el, flis, luft til vand-varmepumper og naturgas at trække på.

Et led i vores grønne omstilling er, at vi bevæger os væk fra de fossile energikilder. Værkerne i Grevinge, Vig og Højby har tidligere produceret varme via naturgas, men disse steder er produktionen omlagt til store luft til vand-varmepumper, der producerer varme via el. Det er også den løsning, vi har valgt i Rørvig, hvor vi etablerer et nyt varmeværk i 2022.

Nyhedsbrev om fjernvarme i Odsherred

Følg med i fjernvarmeprojekter og hold øje med, hvornår vi kommer til din by. Forsyningen udsender løbende nyhedsbrev.

De aktuelle områder er Rørvig, Stårup, Asnæs, Fårevejle St, Fårevejle Kirkeby, Vallekilde samt Hørve.

I nyhedsbrevene kan du blandt andet læse om status på projekter og tilmeldinger til fjernvarme.

Du vil også kunne se invitationer til infomøder samt praktisk info om arbejdet i de enkelte byer.

Scroll til toppen
Cookie Consent with Real Cookie Banner