Forsinkelse på tømninger

I øjeblikket er der forsinkelse på op til 2-3 uger på vores tømninger. Årsagen er, at vi med den nye tømningsordning skal håndtere endnu flere tømninger. Vi arbejder på sagen, og nye slamsugere er bestilt, men du kan opleve, at du først får tømt din tank senere end varslet.

Fjernvarme i Rørvig

Vi byder velkommen til de 231 nye varmekunder, der har tilmeldt sig fjernvarmen i Rørvig.

Projekt Rørvig

Vi byder velkommen til de 242 nye varmekunder, der har tilmeldt sig fjernvarmen i Rørvig. Det er takket være disse tilmeldinger, at Odsherred Forsyning etablerer et helt nyt fjernvarmenet i Rørvig. 

Vores samarbejdspartnere på projektet er entreprenørvirksomhederne Per Aarsleff A/S og Wicotec Kirkebjerg. Herunder kan du læse om projektet, tidsplan for anlægsarbejdet, adgangsforhold samt andre praktiske detaljer.

Forsyningen arbejder med en forventning om at kunne tilbyde Rørvigs indbyggere fjernvarme til varmesæsonen 2022-23.

Her til højre kan du se et kort over, hvordan forsyningsområdet i Rørvig bliver. Kortet er med forbehold for, hvor mange grundejere der slutter sig til fjernvarmen.

Forventningen er, at forsyningsområdet i Rørvig svarer til området inden for den blå grænse på kortet. De lilla streger illustrerer et muligt fjernvarmeledningsnet.  Hvorvidt en ledning etableres på en vej, afhænger naturligvis af antallet at tilmeldinger.

6-UGERS-TIDSPLAN FOR ARBEJDET I RØRVIG

Her kan du følge med i arbejdet på de enkelte veje. Vi opdaterer løbende tidsplanen for arbejdet.

Tidsplanen er vejledende og bliver ændret, hvis der sker uforudsete ting. Hold øje med vejnavne.

Fjernvarme i etaper

Etableringen af fjernvarme i Rørvig udføres overordnet i fire etaper.
I begyndelsen bliver der kun arbejdet i etape 1. Fra januar 2022 arbejder både Wicotec Kirkebjerg A/S og Per Aarsleff A/S i flere områder ad gangen.

Etape 1 omfatter følgende veje: Nørrevangsvej, Trollesvej, Sellen, Hellesvej, Skovlyvej, Nørreled, Skansehagevej og Stenhøjalle. 

Oldermands og Uhlendorffs Alle bliver ikke etableret i første etape, men som beboer kan du opleve mere trafik på vejen og i området omkring din bolig.

Etape 2 består af følgende veje: Anton Bøjesvej, Grøndalsvænge, Rørvig Kirkevej, Herthavej, Tårnvej, Møllevej, Kongeleddet, Digevej, Tårnvænget, Møllebakkevej, Møllebakken, Skolelodden, Fjordvænget, Uhlendorffs Alle, Oldermandsvej, Toldbodsvænget, Toldboden og Toldbodvej.

Etape 3 består af følgende veje: Amalievej, Bagerstræde, Brøndstræde, Gåsegraven, Henry Jakobsens Vænge, Ligustervej, Løvstræde, Smedestræde, Sophievej, Strædet, Svelnavej, Søndervangsvej, Ved Møllen, Vandværksvej, Vestergade, Vestervangen og Østergade.

Etape 4 består af følgende veje: Dybesøvej, Høvedvej, Isørevej, Kærsangervej, Lærkevej, Svalevej og Spættevej.

KONTAKT PER AARSLEFF A/S

Har du spørgsmål undervejs i anlægsforløbet, kan du også kontakte entreprenøren.

Sådan kontakter du vores entreprenør
Når arbejdet er i gang, kan du kontakte Aarsleff på: odsfjv@aarsleff.com

Byggekontoret
Du er også velkommen til at besøge byggekontoret på Vandværksvej 18. 

Akuttelefon
Har du akut behov for at kontakte entreprenøren, så kan du ringe til Aarsleff uden for arbejdstid på telefon: 20 26 33 80 

varmepumper ved Vig Varmeværk

Hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål undervejs i anlægsforløbet, kan du kontakte Odsherred Forsyning eller entreprenøren.

Odsherred Forsyning på Møllebakken
Du er velkommen til at kigge forbi vores fjernvarmelokaler på Møllebakken 4 i Rørvig. Her kan du møde Lasse eller en anden medarbejder, der kan svare på spørgsmål om fjernvarme. 

Du dukker blot op i vores åbningstid, som er:
Tirsdag: kl. 08:30-10:00
Torsdag: kl. 13:00-14:30
1. lørdag i måneden: kl. 10:00-12:00.

Kundeservice
Du er også altid velkommen til at kontakte forsyningens Kundeservice på tlf. 70 12 00 49 eller via vores mail: info@odsherredforsyning.dk

Entreprenøren
Du kan også kontakte entreprenør Per Aarsleff A/S. Du finder kontaktoplysninger til Aarsleff herunder.

Scroll til toppen Cookie Consent with Real Cookie Banner