Bliv vores nye kollega

– Det glæder mig, at vi inden længe skal byde flere nye medarbejdere velkommen i forsyningen, siger direktør i Odsherred Forsyning, Fanny Villadsen. Hun er netop vendt tilbage efter 6 måneders barsel og fortæller, hvordan hun selv mærker stor aktivitet, travlhed og energi overalt i forsyningen.

Renovering, kloakering og udvidelser
I Odsherred Forsyning er der gang i mange nye og spændende projekter, der spænder vidt – blandt andet fra et fjernvarmeprojekt i Rørvig til et slambehandlingsanlæg på Fårevejle Renseanlæg. 
Samtidig bliver både vand- og varmeledninger og eksisterende anlæg renoveret flere steder i Odsherred, mens kloakeringen af sommerhuse fortsætter i et nyt område efter sommerferien.
Også bemandingen på tømningsordningen mærker fortsat travlheden i Odsherred, og i foråret blev staben af slamsugerchauffører da også udvidet med endnu en chauffør.

Der er tale om mange store projekter med mange og omfattende arbejdsopgaver. Prioriteringen af de store projekter betyder, at der er brug for flere folk til alle opgaverne.

– Tempoet er højt i Odsherred Forsyning, særligt fordi vi oplever stor tilgang af fjernvarmekunder. Det gælder både i de eksisterende fjernvarmeområder og også i Rørvig, hvor vi planlægger en helt ny udrulning af fjernvarme. Derfor bliver det rigtig godt med nye kollegaer, der kan hjælpe med at løfte opgaverne – dels inden for varme, men også inden for vand og spildevandsområdet. Det er alle områder, hvor vi har et stort ansvar for at skabe miljørigtige løsninger, forklarer Fanny Villadsen.

Aktuelle stillinger
Der er allerede ansat en fjernvarmekonsulent, der tiltræder i begyndelsen af juli. Herudover søger Odsherred Forsyning lige nu 4 nye kollegaer til både Vand, Varme og Spildevand. Du kan se de aktuelle stillinger og beskrivelserne af dem her: 

Proces- og kvalitetskoordinator til Spildevand (ansøgningsfristen er udløbet)

Senior projektleder til Fjernvarme (ansøgningsfristen er udløbet)

Driftsoperatør til Varme og vand (ansøgningsfristen er udløbet)

Driftsleder til Varme og vand (ansøgningsfristen er udløbet)

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.