Infomøder om sommerhuskloakering den 27. oktober og 17. november 2020 aflyses

Knastebakken, Roarsgård og Bragesvej - opdateret 16. novemer 2020

Odsherred Forsyning har desværre været nødt til at aflyse det planlagte informationsmøde om sommerhuskloakeringen for ejerne på Knastebakken, Roarsgård og Bragesvej i Asnæs Forsamlingshus tirsdag den 27. oktober kl. 17.00 – 18.30. Det gjorde vi på grund af de seneste ændringer i Covid 19-restriktionerne og forbuddet mod arrangementer og forsamlinger med flere end 10 personer.

Du kan i stedet læse information om kloakeringen på Knastebakken, Roarsgård og Bragesvej her:

Digitalt infomøde for Apollovej, Hellasvej og Lokesvej

Forsyningen har også aflyst infomødet den 17. november 2020 i Asnæs Forsamlingshus kl. 17.00 – 18.30 for ejerne på Apollovej, Hellasvej og Lokesvej.

I stedet for det fysiske møde den 17. november holder vi et digitalt infomøde den 25. november 2020 kl. 16.00-17.00 for vejene Apollovej, Hellasvej og Lokesvej.

For at tilmelde dig det digitale infomøde den 25. november, beder vi dig ringe til kundeservice på tlf. 70 12 00 49 eller sende os en e-mail på info@odsherredforsyning.dk, så vi kan sende dig et link til det digitale infomøde via din e-mail. 

Yderligere info om aflysningerne

Vi giver de tilmeldte information om aflysningerne.

Du kan læse mere om sommerhuskloakeringen på vores hjemmeside, hvor vi løbende lægger materiale op.

Vi er i gang med at producere videoer til hjemmesiden, der præsenterer det planlagte indhold på vores infomøder om sommerhuskloakeringen.

Følg med på:

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.