Ingen driftsinfo beskeder i øjeblikket.

Vand og varme graves ned

Det er to fluer med ét smæk, når nedgravningen af fjernvarmeledning til Annebergparken i Nykøbing Sj, får selskab af ny vandledning, på samme strækning.

Regningen for gravearbejdet kan deles i to, ved dette samarbejde mellem Nykøbing Sj. Varmeværk A.m.b.a. og Odsherred Forsyning A/S. Varmeværket skal fremover levere fjernvarme til Annebergparken, og forsyningen skal fortsat levere vand til området, via byens vandtårn.

Den 100 år gamle støbejernsledning der løber fra vandtårnet og ud til Annebergparken, har nået pensionsalderen. Varmeværkets etablering af fjernvarme til Annebergparken, kommer derfor meget belejligt for forsyningen. De to nye ledninger bliver nu gravet ned samtidigt.

“Vandtårnets og varmeværkets tætte placering på Getsøvej, gjorde muligheden for samgravning oplagt.” Fortæller driftsleder Kim E. Nielsen fra Odsherred Forsyning.

Arbejdet med at klargøre og samle, både de nye vand- og fjernvarmeledninger, er i fuld gang. Ledningerne skal graves ned i kanten langs skoven, og kommer til at ligge med min. 1 meters respekt-afstand til hinanden.

Scroll to Top
Cookie-samtykke med Real Cookie Banner