Ingen driftsinfo beskeder i øjeblikket.

Nye ledninger i Annebergparken

Både drikkevand- kloak- og fjernvarmeledninger renoveres lige nu i Annebergparken ved Nykøbing Sj. Odsherred Forsyning A/S og Nykøbing Sj. Varmeværk har koordineret projekterne og gravearbejdet. 

Ifølge forsyningens oprindelige investeringsplan, skulle der kun udføres separatkloakering ved nogle af områdets ejendomme i år, men da varmeværket meldte sig på banen med en optimering af fjernvarmenettet, valgte forsyningen at etablere nye drikkevandsledninger i samme omgang.

– Når vi alligevel skal grave i området, kan vi ligeså godt få ordnet alle ledningerne på én gang. Det sparer både tid og penge, og betyder mindre gravearbejde og færre gener til beboerne i området, siger forsyningens driftschef, Kim E. Nielsen. Vandledningerne er næsten 100 år gamle og skulle planmæssigt have været udskiftet i 2020.

Separatkloakeringen af den østlige del af Annebergparken forventes afsluttet i 2017, imens gravearbejdet i den vestlige del strækker sig til udgangen af 2018. I forbindelse med separatkloakeringen anvendes den eksisterende sø som regnvandsbassin. Så fremover vil det kun være spildevand fra ejendommene, der ledes i kloakken og videre til rensning på renseanlægget i Nykøbing. 

Scroll to Top
Cookie-samtykke med Real Cookie Banner