Ingen driftsinfo beskeder i øjeblikket.

Odsherred Forsyning modtog flot pris

Regionens VEU-center uddeler hvert år Årets Efteruddannelsespris, som i 2017 gik til Odsherred Forsyning.

Torsdag eftermiddag var der kage og højt humør på Odsherred Forsyning, da de fik overrakt Årets Efteruddannelsespris 2017. Prisen uddeles hvert år af regionens VEU-center og gives til den virksomhed, der har gjort en ekstra stor indsats for at efteruddanne deres medarbejdere.

Det er i samarbejde med EUC Nordvestsjælland, at kurserne inden for blandt andet førstehjælp, brandbekæmpelse og vejen som arbejdsplads har været udbudt. Lars Mikkelsen, uddannelseschef på EUC Nordvestsjælland sagde: “Jeg er stolt over, at vi som skole kan være med til at sikre efteruddannelse for virksomhederne i vores område og dermed være med til at styrke vores lokale arbejdsmarked.”

Driftschef på Odsherred Forsyning, Otto Jensen, gav medarbejderne stor ros for deres store vilje til at tage på efteruddannelse: “Når jeg sender et kursus ud på mail, har jeg dårligt sluppet tasten, før nogen har tilmeldt sig,” sagde han.

Vagn Ytte Larsen, formand for Odsherred Forsyning, gav også et par ord med på vejen: “Jeg er kæmpe stolt som formand. Uden efteruddannelse, uden udvikling, uden fremsyn så kommer man ingen steder.”

Medarbejderne var glade og udtrykte stor tilfredshed med efteruddannelsestilbuddene.

“Det er vigtigt for os at være opdaterede for at skabe sikkerhed på arbejdspladsen. Det har været gode og engagerede undervisere fra EUC Nordvestsjælland, og det er vigtigt”, siger Mai-Britt Greve, projektleder på Odsherred Forsyning.

Selve prisen var en fin keramisk ugle og et indrammet diplom, som nu kan minde alle om det store skulderklap.

Scroll to Top
Cookie-samtykke med Real Cookie Banner