Her graver vi

Overskrift:

Ny direktør til Forsyningen er fundet

Det bliver 29-årige Fanny Villadsen fra Nykøbing Sj. der sætter sig i direktørstolen hos Odsherred Forsyning A/S til januar. Hun har allerede et indgående kendskab til Forsyningen, hvor hun i dag varetager stillingen som administrationschef. 

Nyhedstekst:

- Vi har været igennem et intenst rekrutteringsforløb med mange samtaler, konsulentbistand, personprofiler, case-opgaver og hele molevitten. Der var i alt 37 ansøgere til stillingen, heriblandt flere kvalificerede, men da der til sidst var to kandidater tilbage i opløbet, var det en enstemmig bestyrelse, der pegede på Fanny Villadsen, oplyser bestyrelsesformand i Odsherred Forsyning A/S, Vagn Ytte Larsen.


Fanny Villadsen flyttede til Odsherred fra Korsør i 2013, for at arbejde for Odsherred Forsyning. Hun kom fra et job i marineindustrien, og er oprindeligt uddannet Bachelor i International Virksomhedskommunikation. Hun fik sin første lederrolle i 2014, og har siden da suppleret sin uddannelse med en MBA (Master of business administration) - en toplederuddannelse fra Syddansk Universitet i Odense. Privat bor hun sammen med Christian i Strandhusene ved Nykøbing Sj.


- Jeg er glad for og stolt over, at give nøglerne til Forsyningen videre til en ung og dynamisk kvinde, der i høj grad har udvist potentiale og lederskab i sin rolle som administrationschef, og som tilmed brænder for Odsherred som lokalområde, fortæller Vagn Ytte Larsen.


Fanny Villadsen afløser Ghita Hansen, der har været direktør i Forsyningen siden 2016, og som nu skal videre til en international lederstilling hos Novozymes.


Der afholdes reception for den afgående og den kommende direktør i Forsyningens lokaler i Grevinge d. 19. december kl. 15.00. 
Fanny Villadsen fotograferet med FN’s verdensmål nummer 6 ”Rent vand og sanitet”.
Link under billede:
Billedtekst højre 1:
Fanny Villadsen fotograferet med FN’s verdensmål nummer 6 ”Rent vand og sanitet”.
Billede højre 2 Nyhedsvisning:
Billedetekst højre 2:
Billede højre 3 Nyhedsvisning:
Billedtekst højre 3:
  1. mandag 12. november 2018
  2. kl. 12:24

Odsherred Forsyning A/S - Hovedgaden 39 - 4571 Grevinge - Kundeservice 7012 0049

Åbningstider
Driftsvagt
Odsherred Forsyning A/S
Få siden læst højt op
Du er her:
Følg os på LinkedIn
OF_linkedin

Hjemmesiden bruger cookies

Ved at lukke dette vindue accepterer du vores brug af cookies, som vi bruger til at indsamle oplysninger, der forbedrer brugeroplevelsen.
Læs mere her.

Til toppen