Her graver vi

Overskrift:

Ombygning af varmeværker i Vig og Højby er sendt i udbud

Odsherred Forsyning har netop udbudt ombygningen af fjernvarmeværkerne i Højby og Vig. Den samlede anlægssum forventes at lande på ca. 32 mio. kr.

Nyhedstekst:

Forsyningen overtog de to naturgasfyrede kraftvarmeværker fra SEAS-NVE i januar 2018, velvidende at værkerne skulle omlægges til billigere og mere miljøvenlige varmekilder end naturgas. I fremtiden kan fjernvarmen f.eks. produceres med varmepumper eller solenergi.  


- Vi glæder os meget til at få opgraderet varmeværkerne til mere klimavenlige varmekilder, og bidrage til at få nedbragt CO2 udledningen, fortæller bestyrelsesformand i Odsherred Forsyning, Vagn Ytte Larsen. 


Den 1. januar 2019 bortfaldt det såkaldte grundbeløb, som kraftvarmeværkerne hidtil har modtaget som årligt tilskud fra Staten, mod at stå til rådighed og kunne levere strøm ud på el-nettet ved behov. Det betyder at Forsyningens tre varmeværker i Grevinge, Højby og Vig, samlet set mister næsten 8 millioner kr. i årligt tilskud.  


- Ved at omlægge til billigere varmekilder, og samtidig optimere driften med hjælp fra dygtige folk hos Nykøbing Sj. Varmeværk, håber vi at kunne holde varmepriserne i ro, trods de mistede tilskud, oplyser Forsyningens direktør, Fanny Villadsen. 


Virksomheder der ønsker at blive prækvalificeret til at byde på opgaven med ombygning af varmeværkerne, har frist indtil d. 17. januar kl. 10.00 til at indsende materiale.  

Vig varmeværk
Link under billede:
Billedtekst højre 1:
Billede højre 2 Nyhedsvisning:
Billedetekst højre 2:
Billede højre 3 Nyhedsvisning:
Billedtekst højre 3:
  1. fredag 04. januar 2019
  2. kl. 13:27

Odsherred Forsyning A/S - Hovedgaden 39 - 4571 Grevinge - Kundeservice 7012 0049

Åbningstider
Driftsvagt
Odsherred Forsyning A/S
Få siden læst højt op
Du er her:
Følg os på LinkedIn
OF_linkedin

Hjemmesiden bruger cookies

Ved at lukke dette vindue accepterer du vores brug af cookies, som vi bruger til at indsamle oplysninger, der forbedrer brugeroplevelsen.
Læs mere her.

Til toppen