Igangværende sommerhuskloakering på Ellinge Lyng fortsætter som planlagt

Odsherred Kommunes byråds beslutning om pause i sommerhuskloakeringen omfatter ikke den igangværende sommerhuskloakering på Ellinge Lyng, der fortsætter som planlagt, til vi er færdige med arbejdet på den etape, der er i gang.

Nye ansigter i Odsherred Forsyning

Hænderne bliver trykket flittigt i Odsherred Forsyning, hvor direktør, Fanny Villadsen, helt unikt, har kunnet byde velkommen til hele fire nye medarbejdere her i januar måned.

– Det er første gang i min tid i Forsyningen, at vi har sagt goddag til så mange dygtige medarbejdere inden for så kort tid, fortæller Fanny Villadsen.

Nye ansigter i ledelse, økonomi, drift og kommunikation

Ledelsesgruppen bliver suppleret med Forsyningens nye Økonomichef, Claus Thorsen, som også får ansvaret for ledelsen af Kundeservice og HR.    

– Jeg ser frem til at lære forsyningsbranchen at kende, og være med til at skabe en moderne virksomhed med en god trivsel, fortæller Claus.

Claus får følgeskab i økonomiafdelingen, af den nye økonomimedarbejder, Mette Klarskov.

Forsyningens nye driftschef på spildevandsområdet, hedder Jan Viebjerg Larsen. Han bliver bl.a. ansvarlig for driftsmedarbejderne på renseanlæg, pumpestationer, kloakledninger mv.

– Jeg glæder mig særligt til at kaste mig ud i arbejdsopgaverne omkring sikkerhed og arbejdsmiljø, sammen med de dygtige driftsmedarbejdere og den øvrige ledelse, fortæller Jan. 

Derudover er Natasja Alblas tiltrådt som ny kommunikationsmedarbejder i projektafdelingen, hvor hun bl.a. skal bistå projektlederne med kommunikationsopgaver ved anlægsprojekter.

Blå Bog

Driftschef Spildevand: Jan Viebjerg Larsen, 54 år og født og opvokset i København. Jan er uddannet Procesteknolog og industrilaborant med flere ledelsesuddannelser bag sig. Jan har tidligere arbejdet for Pharmacosmos og Saint Gobain. Privat er Jan bosiddende i Roskilde med kone og to børn.

Økonomichef: Claus Thorsen, 47 år og født og opvokset på Bornholm. Claus er uddannet cand.merc. økonomistyring, og har bl.a. været økonomichef og CFO i forskellige datterselskaber hos DSB, samt hos Kristeligt Dagblad. Privat er Claus bosiddende i Roskilde med kone og tre børn.

Økonomimedarbejder: Mette Klarskov, 41 år og født og opvokset i Asnæs. Mette er uddannet civiløkonom, og har bl.a. arbejdet med økonomi i DSB og hos Daurehøj Erhvervsbyg. Privat er Mette bosiddende i Hagested med mand og to børn.

Kommunikationsmedarbejder: Natasja Alblas, 30 år og uddannet cand.mag. historie og skriftlig formidling. Natasja har tidligere arbejdet med kommunikation i Odsherred Kommune, og som underviser på Frederiksborg Slot. Natasja er født og opvokset i Hørve, men nu bosiddende i Holbæk med mand og barn.

Scroll to Top
Cookie-samtykke med Real Cookie Banner