Her graver vi

Overskrift:

Nye ansigter i Odsherred Forsyning

Hænderne bliver trykket flittigt i Odsherred Forsyning, hvor direktør, Fanny Villadsen, helt unikt, har kunnet byde velkommen til hele fire nye medarbejdere her i januar måned.

Nyhedstekst:

- Det er første gang i min tid i Forsyningen, at vi har sagt goddag til så mange dygtige medarbejdere inden for så kort tid, fortæller Fanny Villadsen.


Nye ansigter i ledelse, økonomi, drift og kommunikation

Ledelsesgruppen bliver suppleret med Forsyningens nye Økonomichef, Claus Thorsen, som også får ansvaret for ledelsen af Kundeservice og HR.    


- Jeg ser frem til at lære forsyningsbranchen at kende, og være med til at skabe en moderne virksomhed med en god trivsel, fortæller Claus.

Claus får følgeskab i økonomiafdelingen, af den nye økonomimedarbejder, Mette Klarskov.


Forsyningens nye driftschef på spildevandsområdet, hedder Jan Viebjerg Larsen. Han bliver bl.a. ansvarlig for driftsmedarbejderne på renseanlæg, pumpestationer, kloakledninger mv.


- Jeg glæder mig særligt til at kaste mig ud i arbejdsopgaverne omkring sikkerhed og arbejdsmiljø, sammen med de dygtige driftsmedarbejdere og den øvrige ledelse, fortæller Jan. 

Derudover er Natasja Alblas tiltrådt som ny kommunikationsmedarbejder i projektafdelingen, hvor hun bl.a. skal bistå projektlederne med kommunikationsopgaver ved anlægsprojekter.


Blå Bog

Driftschef Spildevand: Jan Viebjerg Larsen, 54 år og født og opvokset i København. Jan er uddannet Procesteknolog og industrilaborant med flere ledelsesuddannelser bag sig. Jan har tidligere arbejdet for Pharmacosmos og Saint Gobain. Privat er Jan bosiddende i Roskilde med kone og to børn.


Økonomichef: Claus Thorsen, 47 år og født og opvokset på Bornholm. Claus er uddannet cand.merc. økonomistyring, og har bl.a. været økonomichef og CFO i forskellige datterselskaber hos DSB, samt hos Kristeligt Dagblad. Privat er Claus bosiddende i Roskilde med kone og tre børn.


Økonomimedarbejder: Mette Klarskov, 41 år og født og opvokset i Asnæs. Mette er uddannet civiløkonom, og har bl.a. arbejdet med økonomi i DSB og hos Daurehøj Erhvervsbyg. Privat er Mette bosiddende i Hagested med mand og to børn.

Kommunikationsmedarbejder: Natasja Alblas, 30 år og uddannet cand.mag. historie og skriftlig formidling. Natasja har tidligere arbejdet med kommunikation i Odsherred Kommune, og som underviser på Frederiksborg Slot. Natasja er født og opvokset i Hørve, men nu bosiddende i Holbæk med mand og barn.

Fra venstre: Jan Viebjerg Larsen, Mette Klarskov, Natasja Alblas og Claus Thorsen.
Link under billede:
Billedtekst højre 1:
Fra venstre: Jan Viebjerg Larsen, Mette Klarskov, Natasja Alblas og Claus Thorsen.
Billede højre 2 Nyhedsvisning:
Billedetekst højre 2:
Billede højre 3 Nyhedsvisning:
Billedtekst højre 3:
  1. onsdag 30. januar 2019
  2. kl. 10:31

Odsherred Forsyning A/S - Hovedgaden 39 - 4571 Grevinge - Kundeservice 7012 0049

Åbningstider
Driftsvagt
Odsherred Forsyning A/S
Få siden læst højt op
Du er her:
Følg os på LinkedIn
OF_linkedin

Hjemmesiden bruger cookies

Ved at lukke dette vindue accepterer du vores brug af cookies, som vi bruger til at indsamle oplysninger, der forbedrer brugeroplevelsen.
Læs mere her.

Til toppen