Her graver vi

Overskrift:

Forsyningen planter nye træer

Gamle fyrretræer erstattes med nye på Havnevej i Nykøbing Sj.

Nyhedstekst:

De seneste to storme har været hårde ved de gamle fyrretræer, der står langs med renseanlæggets hegn på Havnevej i Nykøbing Sj. I forbindelse med en sikkerhedsrundering på Nykøbing renseanlæg, har Forsyningens folk konstateret, at flere af træerne hælder voldsomt eller står forhutlede tilbage med mange knækkede grene.


- Jeg er bekymret for, at nogen kan blive ramt af en løs gren, eller at et af de store træer vælter ned i hegnet og ud på Havnevej, fortæller Jan Viebjerg Larsen, der er driftschef for spildevand i Odsherred Forsyning.

Forsyningen har derfor indgået en aftale med en lokal entreprenør om at fælde de gamle træer. Træerne bliver lavet til flis og spredt ud over den lille skrænt ind mod renseanlægget. Herefter plantes 20 nye franske fyrretræer langs hegnet, som erstatning for de gamle. Arbejdet går i gang i uge 10, hvis vejret tillader det, og forventes færdigt i samme uge.


En pænere beplantning

De nyplantede træer er ca. 150 cm høje og kan som fuldvoksne blive 8 – 15 meter i højden. Forbipasserende får derfor ikke et direkte kig ind til renseanlægget. Med den nye beplantning ønsker Forsyningen også at bidrage til Nykøbings byforskønnelse, så vejen ned mod havnen bliver pænere, afslutter Jan Viebjerg Larsen.

Forsyningen erstatter de gamle fyrretræer med nye og sunde træer på renseanlægget i Nykøbing.
Link under billede:
Billedtekst højre 1:
Forsyningen erstatter de gamle fyrretræer med nye og sunde træer på renseanlægget i Nykøbing.
Billede højre 2 Nyhedsvisning:
Billedetekst højre 2:
Billede højre 3 Nyhedsvisning:
Billedtekst højre 3:
  1. onsdag 06. marts 2019
  2. kl. 12:55

Odsherred Forsyning A/S - Hovedgaden 39 - 4571 Grevinge - Kundeservice 7012 0049

Åbningstider
Driftsvagt
Odsherred Forsyning A/S
Få siden læst højt op
Du er her:
Følg os på LinkedIn
OF_linkedin

Hjemmesiden bruger cookies

Ved at lukke dette vindue accepterer du vores brug af cookies, som vi bruger til at indsamle oplysninger, der forbedrer brugeroplevelsen.
Læs mere her.

Til toppen