Her graver vi

Overskrift:

Forsyningen sætter kursen med Verdensmål

Bestyrelsen i Odsherred Forsyning A/S har udarbejdet og vedtaget en ny strategiplan, der sætter kursen for virksomhedens udvikling i de næste fire år. Det helt store tema er FN’s Verdensmål. 

Nyhedstekst:

- Forsyningen vil tænke globalt, og handle lokalt - og med ”handle” mener vi ikke kun indkøb. Virksomheders handlinger påvirker deres lokalområder hver eneste dag over hele kloden. Derfor føler vi en stærk forpligtelse til at arbejde for grønne og mere miljøvenlige løsninger, både når det handler om spildevand, drikkevand og fjernvarme. Vi skal også sikre gode lokale arbejdspladser og bidrage til uddannelsen af flere unge mennesker, siger Forsyningens bestyrelsesformand, Vagn Ytte Larsen.


Den nye strategiplan indeholder konkrete tiltag og investeringer f.eks. i form af ledningsrenovering for at undgå vandspild, ombygning af fjernvarmeværker for at reducere CO2 udledning, samt effektivisering af renseanlægsdrift ved brug af ny teknologi. Derudover fokuseres også på udvikling af kundeservice og en fortsat robust finansiel strategi, så der ikke efterlades en regning til kommende generationer.


- Flere af FN’s 17 Verdensmål taler lige ind i Forsyningssektoren, så selvfølgelig skal vi forholde os aktivt til dem, siger Vagn Ytte Larsen.


Det er bl.a. verdensmål nr. 6 ”rent vand og sanitet”, samt verdensmål nr. 7 og 9: ”Bæredygtig energi” og ”industriel innovation og infrastruktur,” som Forsyningen vil arbejde med.


- Vi synes det giver god mening, at forankre Forsyningens kerneopgaver i Verdensmålene. Vores 36.000 kunder nyder godt af den moderne komfort, som vi leverer i form af rindende vand i hanen, opvarmede huse fra fælles varmeværker, og ikke mindst transport og rensning af spildevand. Disse ydelser skal sætte mindst muligt miljømæssigt fodaftryk, fortæller Fanny Villadsen, direktør i Odsherred Forsyning. 

Verdensmålene forpligter FN's 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere ulighed, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst.
Link under billede:
Billedtekst højre 1:
Verdensmålene forpligter FN's 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere ulighed, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst.
Billede højre 2 Nyhedsvisning:
Billedetekst højre 2:
Billede højre 3 Nyhedsvisning:
Billedtekst højre 3:
  1. onsdag 06. marts 2019
  2. kl. 13:02

Odsherred Forsyning A/S - Hovedgaden 39 - 4571 Grevinge - Kundeservice 7012 0049

Åbningstider
Driftsvagt
Odsherred Forsyning A/S
Få siden læst højt op
Du er her:
Følg os på LinkedIn
OF_linkedin

Hjemmesiden bruger cookies

Ved at lukke dette vindue accepterer du vores brug af cookies, som vi bruger til at indsamle oplysninger, der forbedrer brugeroplevelsen.
Læs mere her.

Til toppen