Her graver vi

Overskrift:

Slamsuger hjælper arbejdsmiljøet

Odsherred Forsyning har danmarkspremiere på ny type slamsuger.

Nyhedstekst:

Den nyindkøbte slamsuger af mærket Scania L, er nemlig den første af sin slags og bygget til at tage hensyn til chaufførernes mange ind og udstigninger. 


Den er designet i tæt samarbejde mellem Forsyningen og leverandøren Scania, med gode input fra slamsugerchauffør Lars Bo Borchersen.


Odsherred Forsynings slamsugere tømmer årligt 13-14.000 septik- og samletanke i hele Odsherred og kører indholdet til behandling på Forsyningens renseanlæg.


- Det bliver til mange daglige ind- og udstigninger for vores chauffører, så derfor var det oplagt, da muligheden bød sig, at udruste den nye slamsuger med et ekstra lavt og frembygget førerhus, så chaufføren stort set kan gå ind og ud ad lastbilen, fremfor at kravle op ad en stige, forklarer Patrick Hyldedal, kørselsleder i Odsherred Forsyning.


Ekstra kapacitet

Den nye slamsuger har kostet 2,7 millioner kroner. Den har en kapacitet på 10.000 liter og dertil kan der hægtes en kærre på, der kan rumme 20.000 liter. Chaufførerne kan bruge den store kærre som mellemstation mellem sommerhusområderne og rensningsanlæggene.


- Dermed kan vi spare op til 50 km kørsel pr. omgang. Slamsugeren er også udstyret med en 9-liters, 5-cyl dieselmotor, så vi forventer at den er mere brændstoføkonomisk. Begge dele vil gøre vores flåde af slamsugere endnu mere effektiv, tilføjer Patrick Hyldedal.


Du kan opleve den nye slamsuger ved årets Geopark Festival, når Odsherred Forsyning holder Åbent Vandtårn på Getsøvej 9 i Nykøbing Sj. Fredag den 2. august 2019 kl. 10 -16.


Lars og Patrick Slamsuger
Link under billede:
Billedtekst højre 1:
Billede højre 2 Nyhedsvisning:
Billedetekst højre 2:
Billede højre 3 Nyhedsvisning:
Billedtekst højre 3:
  1. tirsdag 02. juli 2019
  2. kl. 15:26

Odsherred Forsyning A/S - Hovedgaden 39 - 4571 Grevinge - Kundeservice 7012 0049

Åbningstider
Driftsvagt
Odsherred Forsyning A/S
Få siden læst højt op
Du er her:
Følg os på LinkedIn
OF_linkedin

Hjemmesiden bruger cookies

Ved at lukke dette vindue accepterer du vores brug af cookies, som vi bruger til at indsamle oplysninger, der forbedrer brugeroplevelsen.
Læs mere her.

Til toppen