Her graver vi

Overskrift:

Vandtårnet åbner dørene

I forbindelse med Geopark Festival er der er lagt op til sommerstemning, når Odsherred Forsyning inviterer indenfor i vandtårnet i Nykøbing Sj.

Nyhedstekst:

Arrangementet har i flere år i træk trukket hundredvis af besøgende til, og selvom det glæder Forsyningens direktør Fanny Villadsen, er åbent hus-arrangementet også forbundet med visse praktiske udfordringer.

 

- Vandtårnet er jo over 100 år gammelt, og derfor ikke bygget til at rumme mange mennesker på én gang. Der må max være 20 personer i tårnet ad gangen, og da det tager noget tid at komme op og ned, kan der forekomme ventetid. Turen er ikke for sarte sjæle, for det sidste stykke til toppen går igennem et lukket rør. Derfor opfordrer vi til, at gangbesværede, folk med klaustrofobi og helt små børn i stedet nyder aktiviteterne på pladsen. Af sikkerhedsmæssige årsager er det også vigtigt, at gæsterne har fodtøj på der sidder fast om hælen, når de skal kravle på de lodrette stiger. Klip-klapper er altså no-go, fortæller Fanny Villadsen.

 

Aktiviteter for hele familien

Efter sidste års succes er Odsherred Forsyning og affaldsteamet fra Odsherred Kommune igen gået sammen om at lave aktiviteter for børnefamilierne på pladsen. I det blå telt kan gæsterne blive klogere på FNs verdensmål og lære om drikkevand, spildevand, affald og genanvendelse af ressourcer. Familier kan også deltage i en sorteringskonkurrence og teste deres viden i en quiz.

 

Det er også muligt at nyde en tur i hestevogn eller hilse på fårene ved Nykøbing Sj. Varmeværk, der holder åbent på solvarmeanlægget. Nykøbing I.F. sælger let mad og drikke i det blå telt. Gæster kan parkere på den afmærkede parkering på marken ved Getsøvej.

 

Der er fri entré til vandtårnet som holder åbent fredag den 2. august fra 10.00 til 16.00. 

Vandtårn 2016 web
Link under billede:
Billedtekst højre 1:
Billede højre 2 Nyhedsvisning:
Billedetekst højre 2:
Billede højre 3 Nyhedsvisning:
Billedtekst højre 3:
  1. mandag 15. juli 2019
  2. kl. 10:00

Odsherred Forsyning A/S - Hovedgaden 39 - 4571 Grevinge - Kundeservice 7012 0049

Åbningstider
Driftsvagt
Odsherred Forsyning A/S
Få siden læst højt op
Følg os på LinkedIn
OF_linkedin

Hjemmesiden bruger cookies

Ved at lukke dette vindue accepterer du vores brug af cookies, som vi bruger til at indsamle oplysninger, der forbedrer brugeroplevelsen.
Læs mere her.

Til toppen