Her graver vi

Overskrift:

Nr. Asmindrup får ny pumpestation

Nyhedstekst:

For tiden kan bilister på Odsherredvej, og andre forbipasserende, følge med i gravemaskinernes aktivitet på den vestlige side af vejen ud for Nr. Asmindrup, hvor Odsherred Forsyning er i gang med at etablere en ny pumpestation i Nr. Asmindrup.


Store dele af Nr. Asmindrup er blevet separatkloakeret igennem de seneste år, og i den forbindelse anlagde Forsyningen for tre år siden et regnvandsbassin på marken ud for byen, på den modsatte side af Odsherredvejen. Samtidig blev byens kloaksystem klargjort til at kunne lede spildevandet i samme retning, og derfor etableres den nye pumpestation på marken ved siden af regnvandsbassinet.


Fire pumpestationer bliver til én

Takket være separatkloakeringen af Nr. Asmindrup kan spildevandet fremover gravitere, altså løbe af sig selv, ned til den nye pumpestation. Odsherred Forsyning kan derfor snart nedlægge tre ældre nedgravede pumpestationer i byen, samt den store pumpestation for enden af Søgårdsvænget.

- Det er en rigtig fin løsning at etablere pumpestation på marken. Vi sparer også en kostbar renovering af den gamle pumpestation for enden af Søgårdsvænget, hvor pumperne på grund af slitage og alder kun kører på halv kapacitet, siger projektleder Jesper Pedersen fra Odsherred Forsyning.


Den nye pumpestation forventes at stå færdig i begyndelsen af december, og spildevandet fra Nr. Asmindrup skal fremover ledes igennem den, for at komme til rensning på Vig renseanlæg.

-Det ser vi frem til, for Forsyningen har jævnligt måtte rykke ud til driftsproblemer på de gamle pumper, slutter Jesper Pedersen. 


Projektleder Jesper Pedersen står for etableringen af Nr. Asmindrups nye pumpestation.
Link under billede:
Billedtekst højre 1:
Projektleder Jesper Pedersen står for etableringen af Nr. Asmindrups nye pumpestation.
Billede højre 2 Nyhedsvisning:
Den nye pumpestation, på marken ved Odsherredvej, vil spare Forsyningen for mange tidskrævende reparationer af gamle pumper.
Billedetekst højre 2:
Den nye pumpestation, på marken ved Odsherredvej, vil spare Forsyningen for mange tidskrævende reparationer af gamle pumper.
Billede højre 3 Nyhedsvisning:
Billedtekst højre 3:
  1. onsdag 06. november 2019
  2. kl. 13:19

Odsherred Forsyning A/S - Hovedgaden 39 - 4571 Grevinge - Kundeservice 7012 0049

Åbningstider
Driftsvagt
Odsherred Forsyning A/S
Få siden læst højt op
Du er her:
Følg os på LinkedIn
OF_linkedin

Hjemmesiden bruger cookies

Ved at lukke dette vindue accepterer du vores brug af cookies, som vi bruger til at indsamle oplysninger, der forbedrer brugeroplevelsen.
Læs mere her.

Til toppen