Lukning af varme Højby

I forbindelse med omkobling af en fjernvarmeledning mandag d. 15. august , er det nødvendigt at lukke for fjernvarmen til en række ejendomme, Højby Hovedgade 1-23. Der vil være lukket for varmen i tidsrummet fra kl. 07:30 til 16:00 . Vi beklager ulejligheden. Venlig hilsenOdsherred Forsyning

Forsinkelse på planlagte tømninger

I øjeblikket er der forsinkelse på op til cirka 6 uger på vores planlagte tømninger på bundfældningstanke. Årsagen er, at vi med den nye tømningsordning skal håndtere endnu flere tømninger. Vi arbejder på sagen, og nye slamsugere er bestilt, men du kan opleve, at du først får tømt din tank …

Nye varmepumper i Højby og Vig

Fra sommeren 2020 produceres varmen på anlæggene i Højby og Vig med nye 2,5 MW luft-til-vand varmepumper, og vi går dermed væk fra naturgas.  Den helt store gevinst er, at vi samtidig sænker CO2 udledningen med 6.000 ton pr. år. 

Ombygningen, falder rigtig godt i tråd med regeringens klimalov fra 2019, der har som erklæret mål, at reducere landets CO2-udledning med 70 procent inden år 2030.

De nye varmepumper producerer fjernvarmen med el.  I dag produceres 70 procent af elektriciteten i Danmark af grønne energikilder, fx vindmøller og solceller. Vælger du at skifte til fjernvarme er du derfor med til at tage et grønt valg. 

Formanden for Odsherred Forsyning bestyrelse, Allan Andersen ses her til højre med de nye varmepumper.

Information

Tidspunkt:

Ombygningen er færdigafsluttet


Scroll til toppen
Cookie Consent with Real Cookie Banner