Forsinkelse på tømninger

I øjeblikket er der forsinkelse på op til 2-3 uger på vores tømninger. Årsagen er, at vi med den nye tømningsordning skal håndtere endnu flere tømninger. Vi arbejder på sagen, og nye slamsugere er bestilt, men du kan opleve, at du først får tømt din tank senere end varslet.

Udskiftning af pumpestation i Nykøbing

Vi udskifter pumpestationen på Okkerbjergvej

Januar 2022
De store maskiner er rullet ind på det grønne areal ved Okkerbjergvej i Nykøbing Sj. Her er Odsherred Forsyning nemlig i gang med at udskifte en ældre pumpestation.

Den nuværende pumpestation har tjent området i snart 45 år. På trods af løbende vedligehold er det ikke længere rentabelt at forlænge levetiden på pumpestationen. Den gamle pumpe erstattes derfor af to nye tidssvarende pumper. Udskiftningen betyder både en forbedret kapacitet, bedre arbejdsmiljø og en større driftssikkerhed.

Forsyningens driftspersonale kan fremover tilgå pumperne lettere og mere sikkert, og det bliver nemmere at renholde pumperne, fordi pumpestationen løftes op i terræn modsat nu, hvor medarbejderne er nødt til at kravle ned i brønden.

For beboerne i området betyder de energieffektive pumper, at der fortsat er stabil drift, også ved stigende mængder nedbør.

Pumpestationen håndterer spildevand og regnvand fra det omkringliggende område ved Okkerbjergsvej og pumper det ind i kloaksystemet, så vandet ender på Nykøbing Renseanlæg.

Udskiftningen af den gamle pumpestation begynder i uge 2. Vi forventer, at arbejdet varer cirka 4-5 uger.

Forsyningen gør sit bedste for, at beboere og forbikørende ikke bliver generet af arbejdet. Man vil dog kunne opleve tunge køretøjer, der er på vej til og fra byggepladsen, mens arbejdet er i gang. 

Videoen til højre viser, hvordan Per Aarsleff A/S udskifter den gamle pumpestation med en ny på Okkerbjergvej i Nykøbing.

Scroll til toppen Cookie Consent with Real Cookie Banner