Info om planlagte tømninger

Du kan se på tømningsportalen, hvornår din tank bliver tømt. Det gør du på via dette LINK. 

Renovering af vandledninger i Egebjerg

Læs om projektet her

Odsherred Vand A/S skal renovere vandledninger i Egebjerg.

Vi renoverer følgende steder: 
Egebjerg hovedgade nr. 2-30 og 1-27, Glostrupvej nr. 1-11 og 2-8, Gelstrupvej nr. 2-28 og 1-3. Søndergårdsvej nr. 1-4. Boligvej (hele vejen), Bakkevej (hele vejen), Skomagerlodden (hele vejen), Ved Kirken (hele vejen), Marie Bangsvej (hele vejen), Skolelodden (hele vejen).

Tidsplan
Gravearbejdet går i gang i uge 6, og vi forventer at være færdige med arbejdet i løbet af uge 17, altså i slutningen af april 2022. 

Hvorfor lægger vi nye vandledninger? 
Vandledninger bliver skrøbelige med alderen, og risikoen for revner og huller forøges. Derfor udskifter vi løbende de gamle vandledninger med nye.

Hvem gør hvad
Entreprenør Thomas Olsen ApS lægger nye vandledninger i vejene og udfører arbejdet i samarbejde med driftsfolk fra Odsherred Forsyning.
Arbejdet udføres mandag-torsdag mellem kl. 07.00-17.00.

Vi lukker for vandet i perioder
Når vi lægger de nye vandledninger, er det nødvendigt at afbryde for vandet til række ejendomme i perioder. Vi varsler om planlagte lukninger her på forsyningens hjemmeside og pr. sms.

Er du endnu ikke tilmeldt vores sms-service, kan du kan tilmelde dig på vores hjemmeside. Vi kan i nogle tilfælde være nødt til at lukke akut for vandet,
og så modtager du en sms-besked så hurtigt som muligt.

Støv, støj og trafik
Vi gør vores bedste for, at beboere ikke bliver generet af vores arbejde. Man vil dog kunne opleve kørsel med tunge køretøjer, mens arbejdet er i gang.

Adgangsforhold og vejafspærring
Vi bestræber os på, at gravearbejdet generer trafikken mindst muligt. Vi kan i forbindelse med gravearbejdet blive nødt til at spærre for enkelte veje i kortvarige perioder.

Vi har ikke mulighed for at give besked pr. sms eller brev, når vi arbejder på vejene, men vores entreprenør vil kontakte berørte beboere, hvis vi er nødt til at spærre ud for en ejendom.

Scroll to Top
Cookie Consent with Real Cookie Banner