Her graver vi

Bestyrelsen

år 2018 - 2021

  • Bestyrelsesformand - Vagn Ytte Larsen
  • Næstformand - Allan Andersen
  • Bestyrelsesmedlem - Finn Hallberg
  • Bestyrelsesmedlem - Torben Møller
  • Bestyrelsesmedlem - Kim Buurskov
  • Bestyrelsesmedlem - Aksel Walløe Hansen
  • Bestyrelsesmedlem - Bo Bøge Jensen
  • Bestyrelsesmedlem - Maj-Britt Greve
  • Bestyrelsesmedlem - Jesper Knudsen

Bestyrelsens sammensætning

Odsherred Byråd:

Byrådet har som forsyningens ejer, udpeget 5 medlemmer til Forsyningens bestyrelse. Byrådet har ligeledes valgt Vagn Ytte Larsen som bestyrelsesformand. 


Kunderne: 

Ved forbrugervalget i efteråret 2017 har kunderne stemt Aksel Walløe Hansen og Bo Bøge Jensen ind i Forsyningens bestyrelse som forbrugerrepræsentanter. Aksel og Bo er bestyrelsesmedlemmer i selskaberne Odsherred Vand A/S og Odsherred Spildevand A/S.


Medarbejderne:

I efteråret 2017 blev der holdt valg internt i Forsyningen. Her valgte medarbejderne Ingeniør Maj-Britt Greve og Spildevandsoperatør Jesper Knudsen som repræsentanter til bestyrelsen.   


Næstformanden:

Allan Andersen - bestyrelsesmedlem udpeget af Byrådet, blev valgt som Næstformand på bestyrelsens første møde den 9. februar 2018.


Odsherred Forsyning A/S Bestyrelsen

Byrådsbeslutninger

Aktieselskabet Odsherred Forsyning A/S ejes 100% af Odsherred Kommune

Byrådet godkendte den 27. september 2011 at bestyrelsen i Odsherred Varme A/S etableres af bestyrelsen for Odsherred Forsyning A/S.
 
Byrådet godkendte den 20. december 2011 at forlænge bestyrelsens valgperiode, så den siddende bestyrelse sidder den kommunale valgperiode ud.
 
Byrådet godkendte den 29. maj 2012 en ændret honorering af bestyrelsen som følge af tilføjelsen en nyt datterselskab, Odsherred Varme A/S.
Honorar pr. år er herefter 75.000 kr. til bestyrelsesformand, 36.000 kr. til næstformand og 24.000 kr. til hver af de øvrige 7 bestyrelsesmedlemmer, i alt 279.000 kr.
 
Bestyrelsen for Odsherred Forsyning A/S har på sit bestyrelses-møde den 28. november 2012 behandlet en Ejererklæring og anbefalet Odsherred Kommune, at den indstilles til Byrådets godkendelse.
 
Byrådet har den 29. januar 2013 efter indstilling fra Miljø- og Klimaudvalget godkendt Ejererklæring for Odsherred Forsyning A/S.

pdf_1   Ejererklæring


Odsherred Forsyning A/S - Hovedgaden 39 - 4571 Grevinge - Kundeservice 7012 0049

Åbningstider
Driftsvagt
Odsherred Forsyning A/S
Få siden læst højt op
Følg os på LinkedIn
OF_linkedin

Hjemmesiden bruger cookies

Ved at lukke dette vindue accepterer du vores brug af cookies, som vi bruger til at indsamle oplysninger, der forbedrer brugeroplevelsen.
Læs mere her.

Til toppen