Forsinkelse på tømninger

I øjeblikket er der forsinkelse på op til 2-3 uger på vores tømninger. Årsagen er, at vi med den nye tømningsordning skal håndtere endnu flere tømninger. Vi arbejder på sagen, og nye slamsugere er bestilt, men du kan opleve, at du først får tømt din tank senere end varslet.

Cookies

Cookiepolitik, indsamling og SMS-tilmelding hos Odsherred forsyning A/S

Cookiepolitik, indsamling og SMs-tilmelding hos ODSHERRED FORSYNING A/S

Hvad er en Cookie?
En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvordan bruger vi cookies?
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dine besøg på hjemmesiden, for at vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser.

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række oplysninger om dig. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger,  benytter dig af vores services eller foretager køb via websitet. 

Vi indsamler og behandler også følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, eller en formular.

SMS tilmelding og betalingsservice
Når du tilmelder dig SMS- service, videregiver vi dine oplysninger til firmaet Blue Idea, som er leverandør af Forsyningens SMS-service. Blue Idea gemmer dine indtastede oplysninger for at efterkomme dit ønske om at til- eller afmelde dig SMS-service.

Når du tilmelder dig til betalingsservice via Forsyningens hjemmeside, deles dine oplysninger med NETS (PBS) via krypteret forbindelse.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, bliver misbrugt eller i øvrigt behandlet i strid med lovgivningen.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Du kan altid afvise eller blokere cookies på din computer, tablet eller telefon. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysningerne om dig i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.
I vores tabel kan du se, hvor længe de enkelte cookies bliver gemt. 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger bliver anvendt. 

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, vi har om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Du kan henvende dig på vores e-mail info@odsherredforsyning.dk. 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

ODSHERRED FORSYNING A/S
Hovedgaden 39
4571 Grevinge
Telefon: 70 12 00 49
Email: info@odsherredforsyning.dk

CookieS du siger ja-tak til når du accepterer dem.

Google Analytics
Cookie Domæne Type Beskrivelse Varighed
_gid .odsherredforsyning.dk Statistik Denne cookie sættes af Google Analytics. En _gid-cookie gemmer informationer om, hvordan besøgende bruger en hjemmeside, samtidig med at den opretter en analyserapport over hjemmesidens ydeevne. De data der bliver indsamler dækker bl.a. antallet af besøgende, deres kilde og de sider, de besøger anonymt. 1 dag
_gat_UA-41092939-1 .odsherredforsyning.dk Statistik Denne cookie er en variation af en _gat-cookie, som sætter af Google Analytics og Google Tag Manager, som tillader Odsherred forsyning at tracke besøgendes adfærd og måle websitets ydeevne. 1 minut
_ga_2NTZDTECJ2 .odsherredforsyning.dk Statistik Denne cookie sættes af Google analytics. 2 år
_ga .odsherredforsyning.dk Statistik Denne cookies sættes af Google Analytics. En _ga-cookies beregner besøgendes tid på siden og indsamler data omkring bruger af websitets brug, som omdannes til rapporter. Denne cookie gemmer anonyme information og tildeler tilfældige generede tal for at kunne identificere unikke brugere. 2 år
Mailchimp
Cookie Domæne Type Beskrivelse Varighed
mailmunch_second_pageview .odsherredforsyning.dk Teknisk/funktionalitet Denne cookie sættes af Mailmuch for at holde styr på hvem der tilmelder sig vores nyhedsbrev. Aldrig
_mailmunch_visitor_id .odsherredforsyning.dk Teknisk/funktionalitet Denne cookies sættes af Mailmunch, og skaber et unikt ID for besøgende ift. deres mailing liste software. Aldrig
Elementor
Cookie Domæne Type Beskrivelse Varighed
elementor .odsherredforsyning.dk Nødvendig Denne cookies bliver brugt af hjemmesidens WordPress-tema. Den tillader Odsherred forsyning at implimentere ændringer på websitet i real-tid. 1 dag
Real Cookie Banner
Cookie Domæne Type Beskrivelse Varighed
Cookie banner .odsherredforsyning.dk Nødvendig Denne cookies bruges til at godkende samtykke ift. cookies og behandling af data. 365 dage

Scroll til toppen Cookie Consent with Real Cookie Banner