Strømafbrydelse i Højby påvirker Højby Varmeværk

Der er lige nu strømafbrydelse i Højby. Strømafbrydelsen betyder, at der er lukket for varmen og det varme vand fra Højby Varmeværk. Fjernvarmekunder i Højby, Nr. Asmindrup og Stårup er påvirkede af strømafbrydelsen. Cerius forventer, at strømmen er tilbage cirka kl. 12:30. Varmen og det varme vand kan godt være ustabil ...

Vi skyller vandledninger i Nykøbing i uge 18

Odsherred Forsyning skyller vandledninger i Nykøbing i uge 18. Mandag og tirsdag skyller vi ledningerne i sommerhusområderne, om onsdagen skyller vi ledninger i Nykøbing by og torsdag skyller vi ledninger i området ved havnen i Nykøbing samt Anneberg. I forbindelse med arbejdet kan der kortvarigt forekomme urenheder i vandet. Rent ...

Forsyningens direktør fratræder til sommer

Direktør Erik Christensen, fratræder stillingen som direktør for forsyningens 6 aktieselskaber ved udgangen af juli 2016. 

Bestyrelsen har indgået en aftale med Erik Christensen, således at der er god tid til at finde en ny direktør for Odsherred Forsyning.

Bestyrelsesformand Vagn Ytte Larsen udtaler:

“Jeg er glad for at Erik Christensen har meddelt det i så god tid, så der er tid nok til at gennemføre processen med at finde en ny dygtig direktør for Odsherred forsyning.

Erik har været tilrettelæggeren af Odsherred forsyning fra begyndelsen i 2008, og han har lagt mange kræfter i at opbygge Odsherred Forsyning til det den er i dag.

En kundeorienteret, moderne virksomhed med 35 medarbejdere i en god udvikling og med fastlagte visioner og handlingsplaner, som Odsherred Kommune har godkendt i deres planer.”  

Bestyrelsen vil på et senere tidspunkt holde en afskedsreception for Erik Christensen.

På vegne af bestyrelsen

Vagn Ytte Larsen

Bestyrelsesformand

Scroll to Top
Cookie-samtykke med Real Cookie Banner