Kildehuse-Strandhuse Vandværk slutter sig til Odsherred Forsyning

Velkommen til Kildehuse-Strandhuse Vandværk

Kildehuse-Strandhuse Vandværk har indgået aftale med Odsherred Forsyning. Dermed bliver 176 drikkevandskunder en del af Odsherred Vand A/S, når sammenlægningen af Kildehuse-Strandhuse Vandværk I/S og Odsherred Forsyning bliver en realitet.

Aftalen er kommet i stand efter en løbende dialog mellem parterne. Sammenlægningen sker blandt andet for at sikre værkets fremtidige drift, økonomi og forsyningssikkerhed samt løbende ledningsrenovering.

– For forbrugerne i området betyder aftalen, at de kommer med i et forsynings-fællesskab, der drager fordel af sin størrelse. Udbyttet af sammenlægningen er større driftssikkerhed samt en hurtigere responstid i forbindelse med fejlmeldinger, fortæller Kim E. Nielsen, teknisk chef hos Odsherred Forsyning.

Allan Andersen, bestyrelsesformand i Odsherred Forsyning, glæder sig over processen og den gode dialog med Kildehuse-Strandhuse Vandværk og de fordele, forbrugerne i området opnår med sammenlægningen.

– Som lille vandværk med få tilknyttede ejendomme, er der ikke så mange om at dele de udgifter, der er forbundet med at drive vandværk, som når man indgår i et større forsyningsfællesskab, udtaler han. Bestyrelsesformanden er derfor også meget åben over for andre værker, der ønsker at indgå en lignende dialog.

Fredag den 11. december 2020 var parterne samlet på Kildehuse-Strandhuse Vandværk for at underskrive aftalen om sammenlægningen, der har virkning fra 1. januar 2021.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.