Odsherred Varme etablerer fjernvarme på Klokkelyngen og Ellingevej i September

Til september går vi i gang på Klokkelyngen og Ellingevej.

På opfordring fra flere grundejere i området: Klokkelyngen, Ellingevej, Ericalyngen og Hedelyngen, har Odsherred Varme A/S undersøgt om der var interesse for fjernvarme. 

Vil du vide mere om fjernvarme og muligheden for at blive tilsluttet, kan du ringe til os på 70 12 00 49. Du kan også skrive til os på info@odsherredforsyning.dk 

Det er nemt at blive tilsluttet fjernvarmen

Hvis du takker ja til fjernvarme, får du ikke bare nem, billig og grøn varme i dit hjem, du skal heller ikke op med den store pengepung, hvis du tilmelder dig inden vi går i jorden. 

Normalt koster det op til 50.000 kr. at få etableret fjernvarme i et hus, der allerede har vandbårne radiatorer. Dertil kommer køb af fjernvarmeanlægget, nedlukning af eksempelvis oliefyret og 8.000 – 15.000 kr. til VVS-arbejdet indendørs. 

På Klokkelyngen, Ellingevej, Ericalyngen og Hedelyngen har vi valgt en anden model. Du får selve tilslutningen til kun 5.000 kr., og anlægget lejer du af os, for kun 750 kr. om året. 

Etablering af fjernvarme

Hvis du skifter fra oliefyr, varmepumpe eller jordvarme

Vi sørger for at eksisterende anlæg tages ned, dog med undtagelse af olietanke. Har du elvarme skal du selv betale for at få etableret vandbårne radiatorer. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.