Ekstra vand på fjernvarmenettet i Vig

Vi oplever i øjeblikket, at vi har et problem med ekstra vand i vores ledninger på fjernvarmenettet i Vig. Vi tror, at vandet kommer fra en kundeinstallation, og derfor har vi brug for varmekunder i Vigs hjælp. Vi anbefaler, at varmekunder i Vig tjekker deres vandmålere. Hvis du oplever, at ...

Pernille Ingildsen bliver ny administrerende direktør i Odsherred Forsyning

Med en stærk baggrund inden for vandforsyningssektoren og tidligere lederroller hos Hillerød og Kalundborg Forsyning er Pernille Ingildsen klar til at lede Odsherred Forsyning mod en bæredygtig fremtid.


Odsherred Forsyning annoncerer, at Pernille Ingildsen tiltræder som ny administrerende direktør. Efter et spændende rekrutteringsforløb, hvor udvalgte kandidater af puljen på 40 ansøgere har været turen gennem samtaler, personprofiler og case-opgaver, præsenterer bestyrelsen i Odsherred Forsyning deres kommende administrerende direktør.

Tilfreds formand
Bestyrelsesformand i Odsherred Forsyning Susan Münster udtaler: “Vi er utroligt glade for at byde Pernille Ingildsen velkommen til Odsherred Forsyning. Hendes store erfaring og innovative tilgang til ledelse og projektstyring vil være vigtig i vores bestræbelser på at sikre en stabil og bæredygtig forsyning for vores kunder.”

Erfaring fra branchen
Pernille Ingildsen kommer fra en stilling som chef for plan og projekt i Hillerød Forsyning, hvor hun har spillet en central rolle i udviklingen af innovative og bæredygtige løsninger inden for vandsektoren. Hun har en omfattende baggrund inden for forsyningssektoren og bringer en bred vifte af erfaringer med sig fra tidligere roller i branchen, blandt andet fra ledende stillinger hos både Hillerød Forsyning og Kalundborg Forsyning, mens hendes akademiske baggrund inkluderer en Ph.d. fra Lund Universitet og en MSc fra Danmarks Tekniske Universitet.

Pernille Ingildsen ser frem til at påtage sig ansvaret som administrerende direktør i en udfordrende tid for Odsherred Forsyning.

“Jeg glæder mig til at tiltræde som ny direktør i Odsherred Forsyning. Det er med åbne øjne, at jeg træder ind i en forsyning, som er i krise”, siger Pernille Ingildsen og fortsætter: ”Der er i Odsherred Forsyning rigtig meget godt at bygge videre på – der er gode og loyale medarbejdere, som hver dag møder ind og yder deres bedste. Sammen har vi en væsentlig opgave i at komme bedst muligt gennem den nuværende krise, så beboere i Odsherred igen får tillid til forsyningen. Målet er, at Odsherred igen får en velfungerende, bæredygtig og omkostningseffektiv forsyning.”

Pernille Ingildsen er 52 år gammel og har gennem sin karriere opnået betydelige resultater, blandt andet som vinder af “WEX Global Price, Circular Economy Water Project of the Year 2019” for Tissø II projektet, hvor Kalundborg Forsyning rensede overfladevand til drikkevand uden brug af klor.

Nyt kapitel
Odsherred Forsyning ser frem til at tage hul på dette nye kapitel med Pernille Ingildsen ved roret og forventer, at virksomheden kan få udbytte og glæde af hendes store viden og erfaring inden for vandforsyning og bæredygtige løsninger.

Privat er Pernille Ingildsen bosiddende i Ejby i Lejre Kommune, hvor hun blandt andet får fritiden til at gå i haven. Hun har to voksne børn og er desuden aktiv i organisationen Bedre Psykiatri.

Pernille Ingildsen tiltræder som ny administrerende direktør pr. 15. august, hvor hun afløser Torben Greve, der har været konstitueret administrerende direktør i forsyningen siden maj.

Pernille_Ingildsen_OdsherredForsyning

Scroll to Top