TV-inspektion i Hørve skal klarlægge kloakken tilstand

Til oktober går Odsherred Forsyning i gang med at TV-inspicere og spule de offentlige hovedkloakledninger i Hørve.

– Det har længe været et kendt problem, at den offentlige kloak i Hørve trænger til en kærlig hånd. Nu går vi i gang med at danne os et overblik, så Forsyningen kan målrette renoveringsplanerne for kloakken, fortæller Anders Ø. Hauser, projektleder i Odsherred Forsyning,

Undersøgelsesarbejdet begynder til oktober og forventes afsluttet i december. I arbejdet indgår højtryksspuling af hovedledninger, så der er fri passage til det kamera, der skal filme kloakken.

Undskyld vi fylder

Når slamsugere og TV-biler skal i aktion samtidig, kan det ikke undgås at arbejdet vil fylde på vejene.
– Vi bestræber os på at tage mest muligt hensyn til beboere og trafik. Man vil altid kunne passere forbi arbejdet, og de store biler flytter sig fra dag til dag, så man vil ikke mærke meget til arbejdet, forsikrer Anders Ø. Hauser.

Når slamsugeren kommer forbi på de enkelte veje for at højtryksspule, kan det medføre enkelte mindre gener. Blandt andet opstigende vand i kloaksystemet og lugtgener. Anders Ø. Hauser understreger, at alle berørte adresser vil blive informeret i dagene op til, at spulingen bliver udført med en tidsplan og samtidig få gode råd til, hvad man selv kan gøre for at undgå gener i forbindelse med arbejdet.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.