Akut lukning af vand på Getsøvej, Nyledsbakken og Gartnervænget i Nykøbing

Vi har et vandbrud på Getsøvej i Nykøbing, der kræver, at vi lukker akut for vandet på Getsøvej, Nyledsbakken og Gartnervænget i Nykøbing, mens vi reparerer bruddet.  Vi forventer, at vandet er lukket fra kl. 09:00-11:00. NB! Når der har været lukket for dit vand, kan der ske det, at ...

1800 besøgende til jubilæum i vandtårnet

Nykøbing Sjællands vartegn blev fejret på behørig vis, da overvældende mange gæster havde valgt at lægge vejen forbi vandtårnet i weekenden d. 13-14. juli.

 

Vejret og stemningen var helt i top, da dørene til vandtårnet blev åbnet for offentligheden i anledning af vandtårnets 100 års jubilæum. Køen til tårnet snoede sig meterlangt ned ad parkeringspladsen lørdag og søndag, da både børn og voksne ville til tops og se udsigten.

“Vi glæder os utroligt over den massive interesse og opbakning omkring jubilæet” Fortæller Erik Christensen, direktør hos Odsherred Forsyning. Det er Forsyningen der står bag arrangementet, og der blev selvfølgelig budt på sodavand, øl og en lille kage til gæsterne. Derudover blev der uddelt 2200 tomme vandflasker med tårnet som motiv. Indholdet skulle gæsterne selv tappe fra en hane på siden af tårnet.

Barndomsminder

Borgmester Thomas Adelskov medbragte en fødselsdagsgave til tårnet, i form af en smuk keramik vandkande. Både borgmesteren og bestyrelsesformand i Odsherred Forsyning, Peter Kvarts, mindedes i deres taler hvordan tårnet havde været et særligt pejlemærke, når de som børn havde kurs mod bedsteforældrenes sommerhuse.

 

Udover turen til toppen af tårnet, bød weekendens fornøjelser på musik i teltet med de to lokale bands B-Flat og The Water Girls, samt en smuk tur i hestevogn gennem Annebergparken. Stadsorkesteret var naturligvis også på pletten med et musikalsk indslag, til at fejre det 100 år gamle bysbarn.

 

100_4740

 

100_4844

 

100_4864

Scroll to Top