Akut lukning af vand på Getsøvej, Nyledsbakken og Gartnervænget i Nykøbing

Vi har et vandbrud på Getsøvej i Nykøbing, der kræver, at vi lukker akut for vandet på Getsøvej, Nyledsbakken og Gartnervænget i Nykøbing, mens vi reparerer bruddet.  Vi forventer, at vandet er lukket fra kl. 09:00-11:00. NB! Når der har været lukket for dit vand, kan der ske det, at ...

Lokal kunstner dekorerer pumpehus i Skippinge

Med byrådsmedlem Helge Fredslund i spidsen, har Skippinge Bylaug stået bag dekorationen af landsbyens pumpehus. Det er den lokale kunstner Hanne Løcke der har designet og malet motivet på huset. 

Indvielse af pumpehuset ved Skippinge landsby


Turen ned af bakken fra Vallekilde mod Skippinge prydes nu af Danmarks nok flotteste pumpehus. Det er lokale frivillige kræfter der står bag initiativet i samarbejde med Odsherred Forsyning. Onsdag d. 19. blev det kombinerede kunstværk og pumpehus indviet med taler og traditionel Skippinge kringle.

Med byrådsmedlem Helge Fredslund i spidsen, har Skippinge Bylaug stået bag dekorationen af landsbyens pumpehus.  Det er den lokale kunstner Hanne Løcke der har designet og malet motivet på huset. Inspirationen har hun blandt andet fået fra bronzealder helleristninger fundet på Bornholm.

 I sin tale udtrykte borgmester Thomas Adelskov stor glæde over initiativet. Han roste kommunens borgere for generelt at være iderige og dygtige til at sætte fokus på by forskønnelse, noget som kommunen selvfølgelig gerne bakker op om.

Bestyrelsesformand for Odsherred Forsyning, Peter Kvarts, kunne herefter fortælle at det er første gang Forsyningen indgår i sådan et projekt, men at fremtiden bringer flere af slagsen. Fremover vil man blandt andet finde QR koder på flere af Forsyningens anlæg og pumpestationer. Her kan man læse om hvad der foregår inde i bygningerne og under jorden. Forsyningens direktør, Erik Christensen, opfordrer andre borgere til at henvende sig til Forsyningen med gode ideer, hvis de ønsker at følge Skippinges eksempel og dekorere deres lokale pumpehus. 

Skippinge pumpehus 1

Her kan du læse mere om Skippinge pumpehus

Scroll to Top