Ingen driftsinfo beskeder i øjeblikket.

Connie Hedegaard gæster Folkemødet den 7. september

På lørdag er der Folkemøde i Odsherred på den rytmiske Højskole i Vig.  

Odsherred Forsyning har til lejligheden indbudt fhv. miljøminister og EU klima-kommissær Connie Hedegaard til at fortælle om FNs Verdensmål, der er dette års gennemgående tema på Folkemødet.

I 2015 vedtog FN de 17 Verdensmål, som forpligter alle FN’s 193 medlemslande til at sætte kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på. 

– Connie Hedegaard er en sværvægter indenfor klima- og miljøpolitikken med en stor viden om, hvordan vi som individer og virksomheder kan omsætte Verdensmålene til konkrete løsninger. Folkemødet handler netop om at finde løsninger, så det gav mening at bede Connie Hedegaard om at kickstarte debatten, der vedrører os alle. Flere af FNs 17 Verdensmål taler også lige ind i Forsyningssektoren, så vi skal selvfølgelig forholde os aktivt til dem, og det gør vi også i bestyrelsen, siger Forsyningens bestyrelsesformand Vagn Ytte Larsen.

Det er kl. 11.20 du kan opleve Connie Hedegaard i teltet Forsyning og Ressourcer

Dialog og spændende debatter 

Det er første gang at Odsherred Forsyning deltager på Folkemødet, og direktør Fanny Villadsen glæder sig meget til dagen, hvor der i Forsyningens telt er gode muligheder for, at møde passionerede klima, miljø- og forsyningsfolk.

Udover Connie Hedegaard kan du også deltage i spændende debatter om bæredygtighed i forsyningsbranchen. Egebjerg Bylaugs Drikkevandsgruppe faciliterer to debatter om drikkevand. Naturfredningsforeningen fortæller om cirkulær ressourceøkonomi og repræsentanter fra Miljø- og Klimaudvalget i Odsherred debatterer genbrug og genanvendelse.

Har du fået lyst til en dag i fællesskabet tegn, så kom til Folkemøde på Den Rytmiske Højskole, Jyderupvej 18, 4560  Vig.

Kl. 9.00 – 17.00 (gratis adgang)

Du kan læse programmet for hele Folkemødet her

Scroll to Top
Cookie-samtykke med Real Cookie Banner