Igangværende sommerhuskloakering på Ellinge Lyng fortsætter som planlagt

Odsherred Kommunes byråds beslutning om pause i sommerhuskloakeringen omfatter ikke den igangværende sommerhuskloakering på Ellinge Lyng, der fortsætter som planlagt, til vi er færdige med arbejdet på den etape, der er i gang.

Forbrugervalg 2021

Nu har du muligheden for at stille op til Forsyningens bestyrelse som forbrugernes repræsentant.

I år skal der afholdes valg af forbrugerrepræsentanter for selskaberne Odsherred Vand A/S og Odsherred Spildevand A/S. Det er din mulighed for at få indflydelse på, hvad der sker i din forsyning.

Hvorfor afholder vi valg?
Vi skal have valgt to forbrugerrepræsentanter samt to suppleanter for en fireårig periode, fra 2022 til og med 2025. De valgte indtræder i til selskabernes bestyrelse i januar 2022.

Hvem kan blive kandidat?
For at blive godkendt som kandidat er det et krav, at du er myndig, og at du ikke er under hverken værge– eller samværgemål. Derudover skal du have 10 stillere, altså 10 personer, der anbefaler dig. Se eventuelt gældende valgregulativ. 

Hvordan opstiller du?
Du kan oprette dig som kandidat på vores hjemmeside, hvor du meddeler dit kandidatur som forbrugerrepræsentant i selskabernes bestyrelse. Det foregår via et elektroniske valgsystem, som du tilgår med et link her på forsyningens hjemmeside. Sidste frist for at op stille op er torsdag den 21. oktober kl. 12. 

Opret dig som kandidat.

Hvad er en stiller?
En stiller er en forbruger, der anbefaler kandidaten. Stilleren skal være forbruger af én eller flere af forsyningsydelserne i vand- og spildevandsselskabernes forsyningsområder. Herudover har stilleren ikke andre forpligtelser.

Hvem kan være stiller for en kandidat?
En stiller kan kun være stiller for én kandidat, og kravene om myndighed samt værgemålene gælder også for stillerne.

Stillerliste
Som kandidat skal du udfylde en stillerliste med oplysninger om de 10 stillere, der støtter dit kandidatur. 

Du finder stillerlisten her.

Stillerlisten afleveres til Odsherred Forsyning senest torsdag den 21. oktober kl. 12. Den kan sendes til info@odsherredforsyning.dk eller afleveres til Kundeservice på adressen: Hovedgaden 39, 4571 Grevinge.

Hvornår holder vi valg?
Valget afholdes online i perioden fra den 9. november kl. 12:00 til den 30. november kl. 12:00 2021.

Hvem kan stemme?
Alle, der er privat- eller erhvervskunde med individuel afregning til Odsherred Spildevand A/S og/eller Odsherred Vand A/S, kan stemme.

Hvordan stemmer du?
Alle forbrugere, som modtager vand eller afleder spildevand til Odsherred Forsyning A/S er stemmeberettigede og kan logge ind på en af følgende måder:

Information herom følger.

OBS! Virksomheder/erhvervsenheder er stemmeberettigede med én stemme.

Yderligere info
Mere info om selve afholdelse af valget og annoncering af deadlines og kandidater følger, når vi nærmer os valgafviklingen. Hold øje med de lokale medier og med hjemmesiden her.

Hvis du har spørgsmål til valget, er du velkommen til at sende en mail til info@odsherredforsyning.dk

Vigtige datoer
Meddelelse om kandidatur – opstillingsperiode begynder onsdag den 22. september kl. 12:00 tog slutter torsdag den 21. oktober kl. 12:00.

Offentliggørelse af kandidater – onsdag den 3. november. 

Valgperioden begynder tirsdag den 9. november kl. 12:00 og slutter tirsdag den 30. november kl. 12:00. 

Rekvirering af stemmekoder (hvis du har en erhvervsenhed) kan ske i perioden fra 9. november kl. 12:00 til torsdag den 25. november kl. 12:00. 

Offentliggørelse af valgresultat sker senest torsdag den 9. december.

Links
Se valgregulativet
Se kandidaterne (link følger senere)
Anmod om stemmekode (link følger senere)

Scroll to Top
Cookie-samtykke med Real Cookie Banner