Vi skyller vandledninger i Nykøbing i uge 18

Odsherred Forsyning skyller vandledninger i Nykøbing i uge 18. Mandag og tirsdag skyller vi ledningerne i sommerhusområderne, om onsdagen skyller vi ledninger i Nykøbing by og torsdag skyller vi ledninger i området ved havnen i Nykøbing samt Anneberg. I forbindelse med arbejdet kan der kortvarigt forekomme urenheder i vandet. Rent ...

Forsyningen indfører robuste takster

De kommende fire år ændres der ikke i forsyningens takster. De nye takster pr. 1. januar 2015 forbliver uændrede i 2016, 2017, 2018. Dermed får kunderne en robust og stabil takst over en 4-årig periode.

Da forsyningens nye bestyrelse trådte til, i starten af året, formulerede man som noget af det første en 4-årig strategiplan. Den indeholder bl.a. en meget konkret takstpolitik.

“Forsyningens økonomiske profil skal afspejle balance og stabilitet. Det er bestyrelsens ønske at der føres en robust og kundevenlig takstpolitik, som også tager højde for store anlægsinvesteringer i nærmeste fremtid.” Lyder det fra forsyningens bestyrelsesformand, Vagn Ytte Larsen. 

Takstændringen omfatter bl.a. tømning af septiktanke, kloak og afledning af spildevand, samt vandbidrag for Nykøbing Sj. og Egebjerg.  De nye takster træder i kraft d. 1. januar 2015, og er altså gældende helt frem til udgangen af 2018.

Her kan du se alle de nye takster.

Sådan ser effekten af de nye robuste takster ud:




Scroll to Top
Cookie-samtykke med Real Cookie Banner