Vi skyller vandledninger i Nykøbing i uge 18

Odsherred Forsyning skyller vandledninger i Nykøbing i uge 18. Mandag og tirsdag skyller vi ledningerne i sommerhusområderne, om onsdagen skyller vi ledninger i Nykøbing by og torsdag skyller vi ledninger i området ved havnen i Nykøbing samt Anneberg. I forbindelse med arbejdet kan der kortvarigt forekomme urenheder i vandet. Rent ...

Informationsmøde om det nye Tengslemark renseanlæg

Onsdag d. 22. april 2015 var naboerne til det kommende Tengslemark renseanlæg inviteret til informationsmøde i Stenstrup forsamlingshus. 

I onsdags holdt forsyningen informationsmøde om opførelsen af det nye Tengslemark renseanlæg. Beboere i en radius af 1,2 km fra placeringen af det nye anlæg var inviteret, og ca. 50 personer mødte op.

Borgmester Thomas Adelskov, bestyrelsesformand Vagn Ytte Larsen og direktør Erik Christensen deltog i mødet, sammen med rådgivende Ingeniørfirma EnviDan som bistår forsyningen med projektet. 

Tengslemark renseanlæg forventes at stå færdigt i 2018, og er et led i Odsherred Kommunes Spildevandsplan 2014 – 2018. Anlægget vil kunne behandle spildevand fra 60.000 personer inkl. spildevandet fra sommerhusområder i det nordlige Odsherred. På sigt vil de øvrige 10 renseanlæg i området blive nedlagt, og al spildevand vil blive ledt til Tengslemark. Dermed standses al udledning til Isefjorden og Sejerøbugten, og udledningen af kvælstof nedbringes fra 41 til 13 ton om året. 

Du kan læse mere om projektet i denne folder “Tengslemark Renseanlæg – Status april 2015”

Læs også artikel fra Nordvestnyt om informationsmødet.

Venlig hilsen

Odsherred Forsyning

Scroll to Top
Cookie-samtykke med Real Cookie Banner