Kandidater til forsyningens forbrugervalg 2021

Stemmeperioden er udløbet, og du kan ikke længere stemme på kandidaterne. Resultatet af valget offentliggøres den 9. december. 

De indledende runder af forbrugervalget i Odsherred Forsyning er afsluttet, og vi nærmer os tiden for selve valgperioden, hvor man kan stemme på kandidaterne.

Ni kandidater har opnået tilstrækkeligt antal stillere og kan vælges som forbrugerrepræsentanter. Kandidaterne er:

Aksel Walløe Hansen
Bine Feldbæk Siefert 
Bo Bøge Jensen 
Christian Breum Hansen 
Jesper Jacobsen 
Morten Lerstrup Hylleberg 
Stig Stormgaard 
Tommy Borlund Olsen 
Vagn Ytte Ørnebjerg Larsen

De to af kandidaterne, der opnår flest stemmer, bliver valgt til bestyrelsen i Odsherred Forsyning som repræsentanter for vandselskaberne, Odsherred Spildevand A/S og Odsherred Vand A/S. Der vælges også 2 suppleanter for de 2 repræsentanter. Du kan se kandidaternes beskrivelse af dem selv her.

Se de opstillede kandidater. 

Hvorfor afholder vi valg
Odsherred Forsyning skal have valgt to forbrugerrepræsentanter samt to suppleanter for en fireårig periode, fra 2022 til og med 2025. De valgte indtræder i forsyningens bestyrelse i januar 2022.

Bestyrelsens sammensætning
Odsherred Byråd, som er forsyningens ejer, udpeger 5 medlemmer til forsyningens bestyrelse. Dette sker i forbindelse med kommunalvalget, hvor man også fordeler bestyrelsesformands- og næstformandsposten. Kunderne stemmer 2 medlemmer ind i forsyningens bestyrelse som forbrugerrepræsentanter, og medarbejderne i Odsherred Forsyning vælger også 2 af medlemmerne.

Stemmeperiode og afstemning
Valget afholdes online i perioden fra den 9. november kl. 12:00 til den 30. november kl. 12:00 2021. Som ved de indledende runder foregår afstemningen via den elektroniske valgportal, som du får adgang til her på siden.

Hvem kan stemme 
Alle, der er privat- eller erhvervskunde med individuel afregning til Odsherred Spildevand A/S og/eller Odsherred Vand A/S, kan stemme. Der kan afgives en stemme pr. husstand og for virksomheder 1 stemme pr. CVR-nummer.

Der skal vælges 2 repræsentanter, 1 for hver af vores 2 vandselskaber. Derfor er det forbrugere/kunder i disse selskaber, der kan stemme – og ikke tømnings- og varmekunder. 

Se afsnit 4.1-4.2 i valgregulativet for definition af forbruger.

Hvordan stemmer man
De stemmeberettigede kan fra valghandlingens begyndelsesdato logge på valgportalen via forsyningens hjemmeside og stemme på den ønskede kandidat.

Man stemmer ved at logge ind med sin adresse kombineret med sit kundenummer eller ved at rekvirere en stemmekode. 

Her kan du stemme. 

Stemmekode 
Hvis du som stemmeberettigede forbruger ikke har kundenummer og adgangskode, for eksempel fordi du er bruger og ikke kunde i selskabet, så kan du rekvirere en stemmekode. Det sker også via valgportalen. 
Vær opmærksom på at sidste frist for at bestille en stemmekode er torsdag den 25. november kl. 12:00. 

Anmod om stemmekode 

Valgresultatet
Efter udløbet af valgperioden foretages elektronisk optælling af de modtagne stemmer af en uafhængig operatør. De 2 kandidater, som opnår de højeste antal stemmer ved valget, bliver valgt som repræsentanter for forbrugerne i bestyrelsen for Odsherred Vand A/S og Odsherred Spildevand A/S.

Suppleanter
Den kandidat, som opnår det tredjehøjeste antal stemmer, bliver valgt som 1. suppleant for forbrugerrepræsentanterne. Den kandidat, som opnår det fjerdehøjeste antal stemmer, bliver valgt som 2. suppleant for forbrugerrepræsentanterne. Suppleanterne er ikke valgt som personlige suppleanter for de enkelte bestyrelsesmedlemmer.

Det endelige resultat af valget offentliggøres på Odsherred Forsynings hjemmeside torsdag den 9. december.

Vigtige datoer
Offentliggørelse af kandidater – onsdag den 3. november.

Valgperioden begynder tirsdag den 9. november kl. 12:00 og slutter tirsdag den 30. november kl. 12:00.

Rekvirering af stemmekoder (hvis du har en erhvervsenhed) kan ske i perioden fra 9. november kl. 12:00 til torsdag den 25. november kl. 12:00.

Offentliggørelse af valgresultat sker torsdag den 9. december på forsyningens hjemmeside.

Links
Se valgregulativet
Se kandidaterne 
Her kan du stemme. 
Anmod om stemmekode 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.