Ingen driftsinfo beskeder i øjeblikket.

Masser af jobmuligheder i Odsherred

Store anlægsprojekter skaber masser af jobmuligheder i Odsherred, og der er både tid og brændstof at spare ved at arbejde lokalt.


Store fjernvarme- og kloakprojekter kaster spændende jobmuligheder af sig i Odsherred. Forsyningsdirektør Fanny Villadsen efterlyser flere lokale hænder, især folk med erfaring fra byggebranchen. 

− Flere af de entreprenører, som forsyningen samarbejder med, er løbende på jagt efter dygtige folk. Måske kunne nogle af de lokale håndværkere, som i dag pendler ud af kommunen, spare tid og brændstof ved at skifte job. Derfor vil vi gerne være med til at gøre opmærksom på de jobmuligheder, der faktisk er i Odsherred lige nu, men også mange år frem. De lokalejobmuligheder skyldes forsyningens enorme anlægsprojekter på fjernvarme- og kloakområdet, siger Fanny Villadsen.

Lokal arbejdskraft
Især entreprenørvirksomheden Per Aarsleff A/S, der varetager sommerhuskloakeringen på Vig Lyng og Ellinge Lyng, og fjernvarmeetableringen i Rørvig, Fårevejle og Asnæs, efterspørger lige nu lokal arbejdskraft.

− Vi kan tilbyde arbejde til både smede, gravefolk, maskinførere, håndmænd og muffefolk, oplyser Kell Andersen, der er projektchef hos Aarsleff på fjernvarmeområdet. − I Rørvig, hvor vi snart er færdige, har vi haft 74 mand gående på fjernvarmeprojektet. Heraf var de 24 lokale folk. Og til fjernvarmeprojektet i det sydlige Odsherred forventer vi at få brug for cirka 100 mand. Vi starter i Fårevejle Stationsby, hvor vi går i jorden allerede midt i august, og så fortsætter arbejdet de kommende fire år, fortæller Kell Andersen. − Så såfremt der er en formand eller ingeniør, der kunne bruge nye græsgange, hører vi også gerne fra dem.

Også på sommerhuskloakeringen, hvor projektchef Nicolai Borgquist fra Aarsleff har ansvaret, ansætter man løbende nye folk.
− Vi har fast base på en stor mandskabsplads på Zentas Vænge på Lyngen, hvor cirka 35 mand er beskæftiget med sommerhuskloakering. Heraf kommer de 20 fra Odsherred, oplyser Nicolai Borgquist.

Flere fordele
Både Kell og Nicolai er enige om, at det er en stor fordel for Aarsleff at kunne rekruttere lokalt.
−Det er fedt at have folk, der kender til de lokale forhold, og som sætter en stor ære i at laveprojekter i deres eget område. Det giver også en god kontakt til beboerne i områderne, siger de samstemmende.

Scroll to Top
Cookie Consent with Real Cookie Banner