Ekstra vand på fjernvarmenettet i Vig

Vi oplever i øjeblikket, at vi har et problem med ekstra vand i vores ledninger på fjernvarmenettet i Vig. Vi tror, at vandet kommer fra en kundeinstallation, og derfor har vi brug for varmekunder i Vigs hjælp. Vi anbefaler, at varmekunder i Vig tjekker deres vandmålere. Hvis du oplever, at ...

Nye ansigter i Odsherred Forsynings bestyrelse

Det er Trine Engel, Tina Füssel, Svend Müller og Jesper Knudsen, der overtager de tomme stole i Odsherred Forsynings bestyrelse.


De nye bestyrelsesmedlemmer er ingeniør Trine Engel, der bringer en kombination af teknisk indsigt og strategisk erfaring til bestyrelsen, jurist Tina Füssel der har erfaring inden for ledelse, bestyrelsesarbejde og administration og maskinmester og afdelingschef Svend Müller, der bidrager med teknisk viden og erfaring med ledelse i energisektoren.

Det sidste bestyrelsesmedlem er driftsmedarbejder Jesper Knudsen, der er medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem. Jesper bidrager med mangeårig erfaring fra og viden om de forskellige processer i driften.

Bestyrelsen i Odsherred Forsyning gennemførte tidligere på måneden en kompetenceafdækning blandt de nuværende medlemmer og eftersøgte derefter kandidater med specifikke kompetencer.

De specifikke kompetencer blev fundet hos de indstillede kandidater Trine Engel, Tina Füssel, Svend Müller og Jesper Knudsen, og byrådet i Odsherred Kommune udpegede den 25. juni 2024 kandidaterne til bestyrelsen hos Odsherred Forsyning.

Bestyrelsen består nu af
Formand – Susan Münster
Næstformand – Paw Pedersen
Bestyrelsesmedlem – Thomas Adelskov
Bestyrelsesmedlem – Trine Engel
Bestyrelsesmedlem – Tina Füssel
Bestyrelsesmedlem – Svend Müller

Bestyrelsesmedlem – Morten Lerstrup Hylleberg (forbrugervalgt)
Bestyrelsesmedlem – Vagn Ytte Larsen (forbrugervalgt)
Bestyrelsesmedlem – Maj-Britt Greve (medarbejdervalgt)
Bestyrelsesmedlem – Jesper Knudsen (medarbejdervalgt)

De ti bestyrelsesmedlemmer sidder i bestyrelsen i perioden fra nu og frem til 31. december 2025.

Scroll to Top