Akut lukning af vand på Getsøvej i Nykøbing

Vi har et vandbrud på Getsøvej i Nykøbing, der kræver, at vi lukker akut for vandet på Getsøvej, mens vi reparerer bruddet.  Vi forventer, at vandet er lukket fra kl. 09:00-11:00. NB! Når der har været lukket for dit vand, kan der ske det, at vandet kortvarigt har en anden ...

Vi renoverer kloakledninger ved Trollesvej i Rørvig

I løbet af foråret 2024 renoverer og tætner vi kloakledningerne omkring Trollesvej i Rørvig. Det drejer sig om cirka 1400 meter kloakledning, der skal strømpefores. Arbejdet foregår i flere etaper og udføres af Per Aarsleff A/S.


Før selve strømpeforingen har vi lavet forundersøgelser med tv-inspektion, så vi kan se, hvad stand ledningerne er i. 50 stik bliver også strømpeforet, det vil sige fra kloakledningen indtil grunden. Alle brønde bliver tjekket og renoveret efterfølgende, og 6 brønde bliver nedlagt i forbindelse med renoveringen.

Vejledende tidsplan for arbejdet
Forarbejder / forundersøgelser uge 6-7
Strømpeforing af hovedledninger uge 9-10
Strømpeforing af stikledninger uge 14-15
Kontrol af udført arbejde uge 16-17

Hvad er strømpeforing
Strømpeforing er en renovering, hvor man forer de eksisterende kloakrør med et filtlignede materiale, der bliver kaldt for en strømpe. Materialet bliver imprægneret med polyester og hærdet med varme.

Polyesterstrømpen bliver ført ind i røret i en blød form, hvorefter man hærder den med varme, så den bliver hård og slidstærk. Strømpen ligger nu som et nyt, slidstærkt rør inde i det gamle, og på den måde tætner man rørene dér, hvor det er nødvendigt.

Fordelene ved metoden er, at man renoverer uden opgravning, og at arbejdet går hurtigere, end hvis man skulle grave hele strækningen op.

Scroll to Top