Vi skyller vandledninger i Nykøbing i uge 18

Odsherred Forsyning skyller vandledninger i Nykøbing i uge 18. Mandag og tirsdag skyller vi ledningerne i sommerhusområderne, om onsdagen skyller vi ledninger i Nykøbing by og torsdag skyller vi ledninger i området ved havnen i Nykøbing samt Anneberg. I forbindelse med arbejdet kan der kortvarigt forekomme urenheder i vandet. Rent ...

Vi udvider fjernvarmenettet i Vig

Forsyningen udvider fjernvarmenettet i Vig, og samtidig udskifter vi også en fjernvarmeledning i det eksisterende net.


I forbindelse  med projektet i Vig udfører vi gravearbejde på Nygade, Holbækvej, Søndre Vænge i Vig fra uge 43. Vi forventer at arbejdet strækker sig til udgangen af 2022.

Adgangsforhold og skiltning
Både arbejdsområder, gennem- og omkørsler bliver markeret med skiltning de aktuelle steder. I forbindelse med gravearbejdet vil der alle steder være et farbart spor på vejene.

Når vi arbejder på Nygade, vil der være ensrettet kørsel i retning fra Vig Hovedgade mod Holbækvej. Mens vi arbejder på Holbækvej, vil der være lysregulering.

Tidsplan
I uge 43 foretager entreprenøren forberedende arbejde i området. Selve gravearbejdet begynder fra uge 44. Vi påbegynder gravearbejdet på Nygade ud for Lærketoften. Vi graver på Nygade på strækningen fra nr. 21 op til nr. 31.

Efterfølgende graver vi på Holbækvej i retningen fra Nygade og ud til Søndre Vænge, hvor vi graver hen til krydset ved Solbrinken. Vi forventer at arbejdet strækker sig til udgangen af 2022.

Støv, støj og trafik
Vi gør vores bedste for, at beboerne bliver generet mindst muligt af vores arbejde. De kan dog opleve tunge køretøjer, støv, støj og trafik, mens arbejdet er i gang.

Andre gener
Vi forventer ikke, at beboerne kommer til at mærke til gravearbejdet ved deres huse. Der kan dog undervejs forekomme forstyrrelser eller udfald på vand, el samt it- og telekommunikation. Hvis man oplever disse forstyrrelser, kan man kontakte entreprenør Thomas Olsen på mobil 22 85 49 30.

Scroll to Top
Cookie-samtykke med Real Cookie Banner