Ekstra vand på fjernvarmenettet i Vig

Vi oplever i øjeblikket, at vi har et problem med ekstra vand i vores ledninger på fjernvarmenettet i Vig. Vi tror, at vandet kommer fra en kundeinstallation, og derfor har vi brug for varmekunder i Vigs hjælp. Vi anbefaler, at varmekunder i Vig tjekker deres vandmålere. Hvis du oplever, at ...

Asfaltarbejde i Rørvig

Odsherred Forsyning udskifter asfalten på de veje i Rørvig, hvor vi har udført gravearbejde i forbindelse med vores etablering af fjernvarme. Det sker i perioden fra den 12. juni til 1. juli.


Så er der ny asfalt på vej til Rørvig. I de kommende uger er der asfaltarbejde i byen.

Fra uge 24
Vi starter op på asfaltarbejdet fra uge 24, og vi arbejder på de større veje først, før sommertrafikken virkelig sætter ind. Du kan derfor opleve asfaltarbejdet på Møllebakken, Toldbodvej, Dybesøvej, Smedestræde, Vandværksvej og Østergade. Herefter følger de øvrige veje.

Vi forventer, at arbejdet er færdigt med udgangen af juni. Skulle vi mangle nogle veje, når vi går ind i juli måned, så er det kun mindre veje, hvor der ikke gennemkørende trafik.

Vi reetablerer vejen til mindst den stand, den havde, før vi etablerede fjernvarme.

GAB
Vejene i Rørvig har indtil nu været udstyret med et midlertidigt GAB-lag, som blev lagt i forbindelse med, at vi etablerede fjernvarme i byen. GAB-laget er ikke altid så holdbart og kan give ujævne veje, der kan være til gene for trafikanterne. Det er det lag, vi udskifter nu.

Asfaltarbejde i Rørvig
Asfaltarbejde i Rørvig

Scroll to Top