Vi skyller vandledninger i Nykøbing i uge 18

Odsherred Forsyning skyller vandledninger i Nykøbing i uge 18. Mandag og tirsdag skyller vi ledningerne i sommerhusområderne, om onsdagen skyller vi ledninger i Nykøbing by og torsdag skyller vi ledninger i området ved havnen i Nykøbing samt Anneberg. I forbindelse med arbejdet kan der kortvarigt forekomme urenheder i vandet. Rent ...

Nyt regnvandsbassin ved Grønnehave i Nykøbing

Vi anlægger et nyt regnvandsbassin, som skal opsamle og aflede regnvand fra området omkring de nye bebyggelser på Getsøvej i Nykøbing. 

Regnvandsbassinet kommer til at ligge i forlængelse af Grønnehave Bæk-området – mellem Grønnehave Skov på den ene side og Dr. Schadsvej, Engmosevej og Toftegårdsvej på den anden side. 

Lige nu er der en kæmpeudgravning, dér hvor bassinet bliver etableret. Vi lægger også en regnvandsledning, der skal lede vandet fra den nye udstykning til det nye bassin.

Gravearbejdet har taget lidt længere tid end forventet, da vi er udfordret på grundvand og mosejord i undergrunden. Vi forventer, at regnvandsbassinet står færdigt i løbet af sommeren.

Scroll to Top
Cookie-samtykke med Real Cookie Banner