Ingen driftsinfo beskeder i øjeblikket.

Byrådet besøgte renseanlæg og varmeværk

Spørgelysten var stor, da Odsherred Forsyning torsdag eftermiddag i sidste uge havde inviteret byrådet på en rundvisning på Fårevejle Renseanlæg, hvor også det helt nye Fårevejle Varmeværk pt. er under opførelse.
 

Det gamle renseanlæg i Fårevejle har de seneste par år været genstand for stor bevågenhed fra ind- og udland. Et slamanlæg baseret på damptørring og pyrolyse er bygget i Fårevejle, som det første af sin art i verden, og nu er Odsherred Forsyning ved at færdiggøre byggeriet af et nyt varmeværk på samme matrikel, der bl.a. skal udnytte overskudsvarmen fra slammet og fra spildevandet for at levere fjernvarme til ca. 800 ejendomme i Fårevejle.

– Det glæder os, at byrådsmedlemmerne havde tid og lyst til at komme og høre om de store projekter, som forsyningen driver i disse år. Især udrulningen af fjernvarme til gasbyerne i det sydlige Odsherred, som er en kæmpe opgave, fortæller adm. direktør i Odsherred Forsyning, Fanny Villadsen.

Men de spændende fortællinger og rundvisninger er ikke kun forbeholdt byrådet, og derfor arrangerer forsyningen i september måned to gange åbent hus på anlægget i Fårevejle, hvor alle interesserede er velkomne, og hvor forsyningsdirektøren viser anlæggene frem og fortæller om projekterne.

Datoerne for rundvisningerne er lørdag den 23. september kl. 10:30-12:00 og torsdag den 28. september kl.17:00-18:30 – tilmelding er ikke nødvendig.

Scroll to Top