Igangværende sommerhuskloakering på Ellinge Lyng fortsætter som planlagt

Odsherred Kommunes byråds beslutning om pause i sommerhuskloakeringen omfatter ikke den igangværende sommerhuskloakering på Ellinge Lyng, der fortsætter som planlagt, til vi er færdige med arbejdet på den etape, der er i gang.

Direktør skifter job

Efter to et halvt år i stolen hos Odsherred Forsyning A/S, har direktør Ghita Hansen valgt at takke ja til nye udfordringer i biotek virksomheden Novozymes. 

Den 44-årige ingeniør fra Holbæk er headhuntet til en international lederstilling i Novozymes, og fratræder derfor sin stilling i Forsyningen med udgangen af december.

– Ghita har været en fantastisk ressource for Forsyningen, og vi er kede af, at sige farvel til hende. Udtaler bestyrelsesformand Vagn Ytte Larsen.

Ghita vil især blive husket for sin åbne og empatiske ledelsesstil, opfyldelsen af byrådets skrappe effektiviseringskrav på 5 % årligt, optimering af sikkerhed og arbejdsmiljø i Forsyningen, samt indgåelsen af en 6-årig partnering-aftale for sommerhuskloakering. Derudover har hun stået i spidsen for udvidelsen af forsyningsområdet i form af opkøb af varmeværkerne i Vig og Højby og sammenlægning med privat vandværk.

– Odsherred Forsyning er en spændende arbejdsplads med gode kollegaer. Jeg har været utroligt glad for jobbet, og for de mange kvaliteter Odsherred har at byde på, særligt de engagerede mennesker og den fantastiske natur, siger Ghita Hansen.

Forsyningens bestyrelse har udpeget et udvalg, der vil rekruttere en ny direktør hurtigst muligt. 

Scroll to Top
Cookie-samtykke med Real Cookie Banner