Ingen driftsinfo beskeder i øjeblikket.

Fanny Villadsen stopper som direktør

Odsherred Forsynings administrerende direktør, Fanny Villadsen, har valgt at opsige sin stilling og stopper sit virke i forsyningen med udgangen af maj 2024.


Turbulent periode

Direktørens opsigelse kommer i forlængelse af en turbulent periode, der udspringer af alvorlige økonomiske problemer i fjernvarmeprojektet for det sydlige Odsherred. Det har været en svær situation, som har sat direktøren under pres døgnet rundt, og det førte til beslutningen om at lade andre komme til roret.

Friske kræfter
Opsigelsen kom samme dag, hvor byrådet i Odsherred Kommune skulle vælge en ny bestyrelsesformand og en række nye bestyrelsesmedlemmer til forsyningen, og det er ikke en tilfældighed:

− Det står klart for mig, at den nye bestyrelse bør vælge deres egen direktør. Der er brug for friske kræfter til at finde de bedste løsninger i en svær situation, siger Fanny Villadsen. − Jeg holder meget af Odsherred og folkene her, så jeg stiller naturligvis min viden til rådighed for den kommende direktør og bestyrelsesformand.

Noget helt særligt
Det er ingen hemmelighed, at Fanny betragter sin tid i Odsherred Forsyning som noget helt særligt, hvor hun i mere end 11 år i flere forskellige jobfunktioner har tilegnet sig viden om en kompleks branche. Hun har været ansat i Odsherred Forsyning siden 2013, hvor hun har fungeret som direktionsassistent, kommunikationsansvarlig og administrationschef, før hun i 2019 blev administrerende direktør.

Som direktør er Fanny kendt for sin faglige dygtighed, sin evne til nytænkning og initiativrige tilgang i opgaveløsningen. Hun har været en værdsat og vellidt leder, som en stor flok af dedikerede medarbejdere kommer til at savne i hverdagen. Selvsamme medarbejdere ønsker Fanny tillykke med og rigtig god fornøjelse i det nye job, som hun tiltræder den 1. juni.

Scroll to Top