Ingen driftsinfo beskeder i øjeblikket.

Odsherred Forsyning byder ny økonomidirektør velkommen

Odsherred Forsyning har ansat Lasse Westh-Overgaard som ny økonomidirektør, der tiltræder stillingen den 1. maj


Den nye økonomidirektør har en lang revisorbaggrund og kommer desuden med en specialiseret viden fra den danske forsyningssektor, herunder vand- og spildevandsforsyning, varme, affaldshåndtering og elnet.

Lasse Westh-Overgaards erfaring har givet ham en dybdegående forståelse for sektorens udfordringer og muligheder. Han har blandt andet arbejdet som revisor hos EY, hvor en af hovedopgaverne var rådgivning af kommunalt ejede forsyningsvirksomheder.

Gennem sin tid hos EY har Lasse opbygget en viden om og forståelse for de komplekse økonomiske udfordringer, som forsyningssektoren står over for. Her har han også været medlem af branchegruppen EY Energi & Forsyning.

Lasse er ikke et ubeskrevet blad i forsyningen, da han tidligere i en årrække frem til 2020 har fungeret som ledende revisor for Odsherred Forsyning. Det er dog en helt anden rolle, der nu venter ham.

”Jeg er naturligvis klar over, at jeg tiltræder som økonomidirektør i et selskab, der er i økonomisk stormvejr, og det ser jeg som en fagligt spændende udfordring,” siger Lasse Westh-Overgaard.

Lasse_Westh-Overgaard

Scroll to Top