Akut lukning af vand på Getsøvej, Nyledsbakken og Gartnervænget i Nykøbing

Vi har et vandbrud på Getsøvej i Nykøbing, der kræver, at vi lukker akut for vandet på Getsøvej, Nyledsbakken og Gartnervænget i Nykøbing, mens vi reparerer bruddet.  Vi forventer, at vandet er lukket fra kl. 09:00-11:00. NB! Når der har været lukket for dit vand, kan der ske det, at ...

Fjernvarmearrangement for virksomheder

Skal din virksomhed med på fjernvarmenettet? Det spørgsmål stiller Odsherred Forsyning, når de i slutningen af november inviterer erhvervslivet i det sydlige Odsherred til et arrangement i fjernvarmens tegn.


Nu har erhvervsdrivende muligheden for at blive klogere på fjernvarme. Cirka 60 store og mellemstore virksomheder i det sydlige Odsherred har allerede fået en invitation til erhvervsarrangementet, som Odsherred Forsyning holder i Asnæs Forsamlingshus tirsdag den 29. november kl. 17:00-19:00.

Her kan virksomhederne få information om forsyningens fjernvarmeprojekter i det sydlige Odsherred og høre om, hvordan de kan opvarme deres virksomhed med billig og miljørigtig varme. Og der bliver rig mulighed for at få svar på de spørgsmål, man eventuelt har.

Fra forsyningen deltager projektchef for fjernvarme Torben Kofoed sammen med økonomidirektør Claus Thorsen og administrerende direktør Fanny Villadsen. Pernille Ottesen, direktør for Rørvig Centret, deltager også i arrangementet. Hun lægger vejen forbi og fortæller om, hvordan hun som erhvervsdrivende har oplevet det at få fjernvarme.

Virksomheder kan tilmelde sig
Har du ikke fået en invitation, og ejer du en virksomhed i Vallekilde-Hørve, Asnæs, Fårevejle Stationsby eller Kirkebyen, så er du velkommen til at deltage i erhvervsarrangementet. Du skal blot sende din tilmelding til forsyningen på info@odsherredforsyning.dk senest fredag den 25. november kl. 12. Husk at oplyse virksomhedsnavn og antal deltagere.

Scroll to Top