Ekstra vand på fjernvarmenettet i Vig

Vi oplever i øjeblikket, at vi har et problem med ekstra vand i vores ledninger på fjernvarmenettet i Vig. Vi tror, at vandet kommer fra en kundeinstallation, og derfor har vi brug for varmekunder i Vigs hjælp. Vi anbefaler, at varmekunder i Vig tjekker deres vandmålere. Hvis du oplever, at ...

Forsyningens direktør går på barsel

Odsherred Forsynings administrerende direktør, Fanny Villadsen, trækker stikket og går hjem på barsel i starten af december. Forsyningens bestyrelse har konstitueret økonomidirektør Claus Thorsen som ansvarlig i perioden.


− Jeg er glad for, at forsyningen har fået flere, og meget kompetente, kræfter ombord de seneste par år, for aktivitetsniveauet er historisk højt. Jeg har jo næsten ikke tid til at få børn, siger Fanny Villadsen med et smil.

Hun nævner i flæng store anlægsprojekter på især fjernvarme- og spildevandsområdet, der kører sideløbende med de almindelige drift- og renoveringsopgaver. Etablering af nødforbindelser mellem vandværker, fordobling af tømningsordningen for septiktanke, et nyt domicil i Vig til hele personalet er i EU-udbud og alt sammen i en tid, hvor verden opfører sig tosset, så priser på energi, materialer og mandskab kræver tæt styring.

Heldigvis har forsyningens økonomidirektør, Claus Thorsen, sagt ja til at vikariere i hendes fravær:
− Det har jeg jo prøvet én gang før, og jeg har heldigvis god hjælp omkring mig fra både bestyrelsen og dygtige medarbejdere, siger Claus Thorsen.

Claus bor til dagligt i Roskilde og har været ansat i Odsherred Forsyning siden 2019. Inden da kom han fra en stilling som underdirektør i DSB, så han er velbevandret i opgaven med at lede store infrastrukturselskaber. Han var ligeledes konstitueret, da Fanny Villadsen fik sit første barn i 2020.

− Jeg er taknemmelig for, at Claus og alle de andre kollegaer trækker læsset, imens jeg er væk. Forsyningen er absolut i gode hænder. Så nu skal jeg hjem og høre julemusik og bage småkager, og så vil jeg forsøge at holde mig i ro og ikke læse mails, selvom det nok bliver svært, siger Fanny Villadsen.

Fanny blev i 2020 gift med Christian Sandbeck, parret har i forvejen sønnen Thor på to år, og bor i Strandhusene ved Nykøbing Sj. Den 4. februar venter de en lille dreng mere.

Fanny holder seks måneders barsel efter fødslen, og vender tilbage til Odsherred Forsyning den 1. august 2023. Hendes mand Christian holder ligeledes seks måneders barsel fra sit job på Lundbeck i Lumsås.

− Min kollega Louise Agerdam fra kundeservice har syet en sparkedragt ud af en forsynings-t-shirt til mig, og den gave blev jeg meget rørt over, fortæller Fanny Villadsen.

Scroll to Top