Akut lukning af vand på Getsøvej, Nyledsbakken og Gartnervænget i Nykøbing

Vi har et vandbrud på Getsøvej i Nykøbing, der kræver, at vi lukker akut for vandet på Getsøvej, Nyledsbakken og Gartnervænget i Nykøbing, mens vi reparerer bruddet.  Vi forventer, at vandet er lukket fra kl. 09:00-11:00. NB! Når der har været lukket for dit vand, kan der ske det, at ...

Flot placering som Årets innovative læreplads

I starten af oktober fik Odsherred Forsyning en positiv overraskelse. Vi fandt ud af, at vores procesoperatørelev Morten Wurr Waldstrøm havde indstillet Odsherred Forsyning til prisen Årets innovative læreplads.

’Grunden til at jeg indstillede min læreplads er, at forsyningen sørger for at uddannelsen bliver så bred som mulig, de er åbne overfor nye tiltag og eleverne inddrages i spændende projekter” fortæller Morten.

Odsherred Forsyning fik en flot 4. plads ud af 53 indstillede virksomheder.

Årets Innovative Læreplads er en konkurrence hos uddannelsesinstitutionen ZBC, hvor elever kan indstille deres læreplads. Prisen hædrer de virksomheder, der fremmer innovationskompetencerne hos deres elever. Den er samtidig et udtryk for, hvordan samarbejdet mellem uddannelser, elever og arbejdsgivere gennem innovation kan skabe fremtidsrelevans og umiddelbar værdi både for eleverne og deres arbejdsgivere. 

Odsherred Forsyning er stolte over 4. pladsen. Det største skulderklap er dog, at en elev på eget initiativ vælger at fremhæve sin læreplads på den måde.

Scroll to Top