Vi skyller vandledninger i Nykøbing i uge 18

Odsherred Forsyning skyller vandledninger i Nykøbing i uge 18. Mandag og tirsdag skyller vi ledningerne i sommerhusområderne, om onsdagen skyller vi ledninger i Nykøbing by og torsdag skyller vi ledninger i området ved havnen i Nykøbing samt Anneberg. I forbindelse med arbejdet kan der kortvarigt forekomme urenheder i vandet. Rent ...

Flot placering som Årets innovative læreplads

I starten af oktober fik Odsherred Forsyning en positiv overraskelse. Vi fandt ud af, at vores procesoperatørelev Morten Wurr Waldstrøm havde indstillet Odsherred Forsyning til prisen Årets innovative læreplads.

’Grunden til at jeg indstillede min læreplads er, at forsyningen sørger for at uddannelsen bliver så bred som mulig, de er åbne overfor nye tiltag og eleverne inddrages i spændende projekter” fortæller Morten.

Odsherred Forsyning fik en flot 4. plads ud af 53 indstillede virksomheder.

Årets Innovative Læreplads er en konkurrence hos uddannelsesinstitutionen ZBC, hvor elever kan indstille deres læreplads. Prisen hædrer de virksomheder, der fremmer innovationskompetencerne hos deres elever. Den er samtidig et udtryk for, hvordan samarbejdet mellem uddannelser, elever og arbejdsgivere gennem innovation kan skabe fremtidsrelevans og umiddelbar værdi både for eleverne og deres arbejdsgivere. 

Odsherred Forsyning er stolte over 4. pladsen. Det største skulderklap er dog, at en elev på eget initiativ vælger at fremhæve sin læreplads på den måde.

Scroll to Top
Cookie-samtykke med Real Cookie Banner