Ekstra vand på fjernvarmenettet i Vig

Vi oplever i øjeblikket, at vi har et problem med ekstra vand i vores ledninger på fjernvarmenettet i Vig. Vi tror, at vandet kommer fra en kundeinstallation, og derfor har vi brug for varmekunder i Vigs hjælp. Vi anbefaler, at varmekunder i Vig tjekker deres vandmålere. Hvis du oplever, at ...

Musik ved vandtårnet en succes!

Både mandag og tirsdag aften i Geopark Festivallen dukkede 250 gæster op for at høre irsk musik ved vandtårnet.  

De 200 spisebilletter til en osteanretning fra Sidinge Gårdbutik blev hurtigt udsolgt. På Turistkontorets opfordring, pakkede flere selv en madkurv og begav sig mod vandtårnet for at høre Michael Wedgwood Duo spille. To aftener i træk spillede den engelsk/danske duo for fulde huse, eller rettere “for fulde vandtank.” Højen omkring vandtårnet, hvor gæsterne sad, er en nemlig en stor underjordisk vandtank der indeholder 1.600 m3 drikkevand.

 

“Det er helt overvældende så stor en interesse der har været for arrangementet. Vi havde et fantastisk publikum, godt vejr og smuk solnedgang begge aftener – stemningen var helt i top.” Oplyser Fanny Villadsen fra Odsherred Forsyning som stod bag arrangementet. 

 

1.000 til tops

Udover de to aftener med musik, har vandtårnet også været åbent for besøgende i dagtimerne. Over 1.000 mennesker har været til tops i tårnet og nyde udsigten i de fire festivals dage. Varmeværket på marken ved siden af tårnet udgjorde en helt ny attraktion der kunne beskues fra det 18 meter høje vandtårn.

 

Lokale kræfter på spil

Hos Odsherred Forsyning glæder man sig over godt samarbejde med det lokale erhvervsliv. Alle parter har trukket i arbejdstøjet for at skabe et godt Geopark arrangement. Bl.a. har Merete fra MMmad.dk i samarbejde med Café Nykøbing serveret sandwich og drikkevarer i dagtimerne, imens kuskene Leif Hansen og Verner Danielsen fra Vig har kørt gæsterne en tur i hestevogn. Ved de to musikalske aftenarrangementer stod et helt hold fra Sidinge Gårdbutik bag serveringen og salg af drikkevarer. 

 

 


 

 

Scroll to Top