Forsinkelse på planlagte tømninger

I øjeblikket er der forsinkelse på cirka 3 uger på vores planlagte tømninger på bundfældningstanke. Årsagen er, at vi med den nye tømningsordning skal håndtere endnu flere tømninger. Vi arbejder på sagen, og nye slamsugere er bestilt, men du kan opleve, at du først får tømt din tank senere end …

Praktikanter fra Nr. Asmindrup Friskole på opdagelse

Odsherred Forsyning har i uge 6 haft to elever fra henholdsvis 8. og 9. klasse fra Nr. Asmindrup friskole i erhvervspraktik.


De to elever har været på opdagelse i løbet af deres praktikuge, hvor de har fået indblik i forskellige arbejdsområder og projekter i forsyningen. Begge elever er interesseret i ingeniør- og projektarbejde, så forløbet var lavet med udgangspunkt i at give dem indblik i dette arbejde.

Teori og praksis
Praktikforløbet var en kombination af både teori og praksis. I løbet af ugen har de to praktikanter fået introduktion fra ingeniører fra de forskellige områder og hørt om forsyningens forskellige igangværende projekter. Eleverne har alle dage været ude og opleve det virkelige arbejdsliv, idet de har været rundt for at se projekterne samt driften.

Vores praktikanter er blandt andet blevet klogere på kloakering, drikkevandsforsyning, spildevand og fjernvarme. De var ude at opleve sommerhuskloakeringen, renoveringer af rensningsanlæg, prøvetagning af spildevand og nye måder at producere fjernvarme på.

Eleverne fortæller
Uddrag fra praktikanternes evaluering:
− Jeg synes, det har været en god praktikuge, fordi vi har fået indblik i mange forskellige fagområder.
− Det har været fedt at få viden, før vi var ude at se alle tingene.
− Det er gået op for mig, hvor meget arbejde og hvor mange ressourcer det kræver, at få en forsyning til at fungere.

Adopter en klasse
I projektet ’Adopter en klasse’ har Odsherred Forsyning ”adopteret” 8. og 9. klasse fra Nr. Asmindrup Friskole. Formålet med dette projektet er, at styrke elevernes forståelse for miljø og energi, samt give indblik i uddannelses- og jobmuligheder. Det er gennem dette projekt, at vores praktikanter har fået øjnene op for Odsherred Forsyning.

Scroll to Top
Cookie Consent with Real Cookie Banner