Ingen driftsinfo beskeder i øjeblikket.

Torben Greve valgt som midlertidig direktør i Odsherred Forsyning

Bestyrelsen i Odsherred Forsyning har i dag valgt Torben Greve som midlertidig administrerende direktør i forlængelse af, at Fanny Villadsen tidligere på ugen valgte at opsige sin stilling som administrerende direktør.


Torben Greve, tidligere direktør i Odsherred Kommune, kommer til at fungere som midlertidig administrerende direktør, indtil bestyrelsen ansætter en ny administrerende direktør.

Turbulent periode
Torben Greve tager over efter Fanny Villadsen, der sagde sin stilling op efter en turbulent periode, der udspringer af alvorlige økonomiske problemer i fjernvarmeprojektet for det sydlige Odsherred. En situation, som satte direktøren under pres og førte til hendes beslutning om at lade andre komme til. Fanny Villadsen stopper sit virke i forsyningen med udgangen af maj.

Ny sammensætning
I forsyningens bestyrelse er der også trådt nye kræfter til, og de var til deres første ekstraordinære bestyrelsesmøde i dag. Mødet var det første med den nytiltrådte bestyrelsesformand Susan Münster i spidsen. Hun blev udpeget til formandsposten på en ekstraordinær generalforsamling 30. april af byrådet i Odsherred Kommune.

Valget af ny formand og endnu et bestyrelsesmedlem skete på baggrund af, at tidligere bestyrelsesformand Mathias Hansen og to andre bestyrelsesmedlemmer tidligere havde valgt at trække sig fra deres pladser i bestyrelsen.

De første opgaver
En af den nye bestyrelses første opgaver bliver rekrutteringen af en ny administrerende direktør, og den opgave er nu igangsat, og flere komplekse opgaver venter.
− En anden opgave er suppleringen af det sidste bestyrelsesmedlem til bestyrelsen, fortæller Susan Münster, − og frem for alt er det også vigtigt at passe godt på medarbejderne i forsyningen i denne turbulente tid.

Der er også andre, der skal tages godt hånd om. Lige nu efterlyser mange fjernvarmekunder besked fra forsyningen om, hvad der sker med fjernvarmen og projektet i det sydlige Odsherred.

− Det er stadig for tidligt at melde noget ud i fjernvarmesagen, siger Susan Münster, men der må ikke herske tvivl om, at vi arbejder på at løse den svære situation bedst muligt.

Scroll to Top